Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulaşım Ücretsiz Mi?

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulaşım Ücretsiz Mi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Bayrama Özel Ulaşım Müjdesi Geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulaşım Ücretsiz Mi? İşte detaylar....

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ulaşım Ücretsiz Mi?
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı’na özel olarak, resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçlarıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Antalyalılar, bu anlamlı günde belediyeye ait siyah plakalı otobüslerle birlikte ANTRAY ve nostalji tramvayını ücretsiz olarak kullanma imkanına sahip olacak.

Hangi Araçlar Ücretsiz Olacak?

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemesi kapsamında, şehirde hizmet veren tüm siyah plakalı belediye otobüsleri, ANTRAY adı verilen raylı sistem ve nostalji tramvayı, 30 Ağustos’ta ücretsiz yolcu taşıyacak. Bu uygulama, vatandaşların bayram coşkusunu daha rahat ve ekonomik bir şekilde yaşamalarını amaçlıyor.

Bayram Coşkusu Ulaşımda Hissedilecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor. 30 Ağustos günü boyunca, vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilmesi, bayram sevincini şehrin her köşesinde hissettirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzu oğlak ve sürü yöneticisi destek başvuruları 2 Eylül'de başlıyor

Kuzu oğlak ve sürü yöneticisi destek başvuruları 2 Eylül'de başlıyor