Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Sonu Göremedi

Antalya Sonu Göremedi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son toplantısı, yeterli sayının sağlanamaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Sonu Göremedi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde dönemin son meclisi açılamadı. 107 Meclis üyesinin olduğu meclise 36 meclis üyesi katılırken Mart ayı Devam Toplantısı’na Başkan Muhittin Böcek de katılmadı.

D S C 0161

Meclis Toplantısı Açılamadı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son toplantısı, meclis üyelerinin yeterli sayıya ulaşamaması nedeniyle açılamadı. 

Seçim Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapılamadı

Seçim öncesi düzenlenmesi planlanan son meclis toplantısı da bu nedenle yapılamamış oldu. Antalya’da dönemin son toplantısı olan Mart Ayı Devam Meclisi yeter sayısına ulaşılamadığı için açılamadı. 15 Mart 2024 Cuma günü saat 14.30’da toplanması gereken Meclis’e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çok sayıda belediye başkanı seçim çalışmaları sebebiyle katılmadı. Meclis’in açılmaması sebebiyle onay bekleyen sel mağdurlarına maddi ödenek sağlanması ile ilgili gündem maddesi de görüşülemedi.

D S C 0155

Yardım Destek Havada Kaldı 

Gündemin ikinci maddesinde yer alan, “12 Şubat 2024 tarihinde akşam saat 20.30 itibariyle yoğunlaşan ve gece boyunca süren aralıksız yağışlar nedeniyle kentimizin bazı bölgelerinde sel afeti meydana gelmiş ve çok sayıda vatandaşımız bu afetten etkilenmiştir. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyemizce sel felaketinden etkilenen ve bundan sonraki zamanlarda da bu tür afet vb durumlarda mağdur durumda kalan vatandaşlarımıza 10.000 TL'ye kadar nakdi yardım yapılması; ayrıca ihtiyaç duyulması halinde ayni yardım yapılması ve AFAD tarafından hasar tespiti yapılan konut ve işyerlerinde 2024 Yılı Şubat ayı su faturalarının Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılanması ile ilgili yardım yapılmasının komisyonumuzca uygun olduğu görüşüyle Meclisimizin takdirine sunulmuştur” denilmiştir. Meclis üyesi yeter sayısına ulaşılamayınca rapor seçimden sonraya kaldı.

23 Gündem maddesi içinde toplu ulaşım, ihale ve taksici esnafını ilgilendiren önemli kararlar da var. Tüm önemli konular 31 Mart 2024 seçimleri sonrasında yapılacak olan ilk meclise kaldı.

Kanıtamadı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pendikspor İstanbulspor maç sonucu

Pendikspor İstanbulspor maç sonucu