Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Ödüle Doymuyor!

Antalya Ödüle Doymuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin En Prestijli Çevre Ödülünü 5. Kez Kazandı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Ödüle Doymuyor!
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çevre ve doğa dostu çalışmalarıyla son 5 yılda toplamda 20 çevre ödülü kazandı. Belediye, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) her yıl Uluslararası Mavi Bayrak programı kapsamında düzenlediği “En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri” ödülünü belediyeler kategorisinde kazanmayı başardı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çevre Farkındalığı Yaratma Çalışmalarıyla Öne Çıkıyor

Toplumda çevre farkındalığı yaratmak amacıyla çalışmalarını ve yatırımlarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ulusal Jürisi tarafından üst üste beşinci kez 'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, Ankara’da düzenlenen TÜRÇEV 30. Yıldönümü töreninde Antalya Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Başdanışmanı Dr. Cem Oğuz tarafından alındı.

Bu Ödül Antalya Halkının

TÜRÇEV’in 2001 yılından bu yana verdiği Türkiye’nin en önemli çevre ödülünü, 5 yıl üst üste kazanmayı başaran Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu ödülle birlikte ulusal ve uluslararası ölçekte toplamda 20 çevre ödülünün sahibi oldu. En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü’nü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına alan Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Dr. Cem Oğuz, bu ödülü Antalya halkı adına aldığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YÖKDİL sonuçları açıklandı

YÖKDİL sonuçları açıklandı