Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik’ten Berat Kandili Mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik’ten Berat Kandili Mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik’ten Berat Kandili Mesajı
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ÇEVİK, “Berat Gecesi, Ramazan ayının habercisi ve Yüce Mevla’nın rahmet, lütuf ve mağfiretinin tecelli ettiği, kullarına merhamet kapılarını sonuna kadar açtığı, manevi feyziyle kalplerimizi aydınlatan ender gecelerden biridir.” ifadelerini kullandı.

Berat Kandili ve Milli Değerlerimiz

ÇEVİK, “Milletimizin milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan, kalplerinde ayrı bir yer tutan kandil gecelerimizden biri olan Berat Kandili, aynı duygular ve umutlarla birlikte yapılacak dualarla; manevi ve kültürel değerlerimizin korunmasına; kardeşlik ve dayanışma duygularımızın ön plana çıkmasına; birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Dualarımız ve Ülkemizin Zorlukları

ÇEVİK, “Bir zorluktan kurtulmak anlamına gelen bu gecede yapacağımız duaların; son yıllarda ülkemizin yaşadığı tüm felaketlerin ve geçtiğimiz günlerde ilimizde yaşadığımız sel felaketinin yaralarının sarılmasına fırsat vermesini umuyorum. Devletimiz ve Aziz Milletimiz’in çabalarıyla bu zorluğu da aşacağımıza içtenlikle inanıyorum. Sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan tekrar rahmet diliyor, selden etkilenen tüm Antalya halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Rabbimizden Dileklerimiz

ÇEVİK, “Rabbimiz sabr-ı cemil ihsan etsin, bir daha tekrarını yaşatmasın! Bu kutlu gecede tüm dualarımızın Ülkemizin huzuru, Aziz Milletimizin sağlık ve sıhhati, insanlığın kurtuluşu için olmasını diliyorum.” dedi.

Şehitlerimizi Anıyoruz

ÇEVİK, “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Kahraman Silah Arkadaşları başta olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Şanlı Büyük Gazilerimize şükranlarımı sunuyor. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere ulaşma duasıyla, can-ı gönülden Hayırlı Kandiller diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yoğun bakımda yaşam savaşı veren çocuğun babasından darp iddiası!

Yoğun bakımda yaşam savaşı veren çocuğun babasından darp iddiası!