Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya boydan boya bayrakla kaplanacak

Antalya boydan boya bayrakla kaplanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayacak. 29 Ekim Pazar günü saat 18.30'da Konyaaltı Varyant'tan başlayacak fener alayında, 400 metrelik Türk bayrağı ve meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na ulaşılacak. Ardından ünlü sanatçı Sefo konseri ve 500 drone ile Cumhuriyet ve Atatürk görselleri eşliğinde muhteşem bir gösteri gerçekleştirilecek. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya boydan boya bayrakla kaplanacak
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 27 Ekim Cuma günü Demre Kekova Festivali'nde Demre Noel Baba Meydanı'nda ünlü sanatçı Edip Akbayram konseri düzenleyecek. 28 Ekim Cumartesi saat 21.00'da Alanya Belediye arkasında ise Cumhuriyetin 100. Yılı Sefo konseri ve drone gösterisi yapılacak. 25-28 Ekim tarihleri arasında ise Karaalioğlu Parkı Orta Miradorda konserler ve etkinlikler gerçekleştirilecek. 29 Ekim'de İbradı ilçesinde de 100. Yıl Cumhuriyet konseri düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tüm Antalyalıları davet etti.

Antalyalılar, 400 metrelik Türk bayrağı ve 500 drone ile unutulmaz bir Cumhuriyet coşkusu yaşayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adli bilimlerle geleceği şekillendir!

Adli bilimlerle geleceği şekillendir!