Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Adlıhan Dere’den Yeni Yıl Mesajı

Adlıhan Dere’den Yeni Yıl Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 2024 yılının esnaf ve sanatkarlar için bereketli ve hayırlı olmasını diledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adlıhan Dere’den Yeni Yıl Mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 2024 yılının esnaf ve sanatkarlar için bereketli ve hayırlı olmasını diledi. Dere, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve Antalya’mız için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Yeni Yıl, Yeni Umutlar

Başkan Dere, 2024 yılına dair umutlarını ve hedeflerini paylaştı. “Takvim yaprakları 2024 yılını göstermeye başlarken yeni yıla yeni umutlar ve yeni hayallerle giriyoruz. Geçtiğimiz yıldan edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübelerle, kazandığımız deneyimlerden de yola çıkarak geleceğe azim ve kararlılıkla bakıyoruz.” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar İçin Daha İyi Bir Yıl

Dere, 2024 yılının esnaf ve sanatkarlar için daha verimli bir yıl olmasını diledi. “2024 yılında esnaf ve sanatlarımızın daha çok ürettiği, daha çok kazandığı, alın terinin ve emeğinin karşılığını hakkıyla aldığı bir yıl olmasını diliyor, daha da güçlü bir Türkiye yolunda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

AESOB’un Rolü ve Hedefleri

AESOB olarak büyük bir aile olduklarını belirten Dere, Antalya gibi önemli bir kentte üretimin, ticaretin ve güvenin sembolü olarak ilerlemekten ve çalışmaktan gurur duyduklarını ifade etti. “Üzerimizde büyük bir esnaf camiasının sorumluluğu var. Attığımız her adımda esnaf ve sanatkarlarımızın yararını gözetiyoruz.” dedi.

2024 Yılına Dair İyi Dilekler

Başkan Dere, 2024 yılının depremlerin, afet ve felaketlerin olmadığı, savaşların yaşanmadığı, barış ve huzur dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. “Başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalya’mızın, hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Dere, yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bereket, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar getirmesini diledi. “2024 Yılı tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Herkese mutlu yıllar dilerim.” diyerek iyi dilek ve temennilerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Datça'da yaralı tilki ekiplerce kurtarıldı

Muğla Datça'da yaralı tilki ekiplerce kurtarıldı