Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem 30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil mi?

30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil mi?

Türkiye, soğuk ve yağışlı havaya girdi. Bazı bölgelerde kar ve fırtına yaşandı. Peki İstanbul'da 30 Kasım okullar tatil olacak mı sorusu merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil mi?

Türkiye, soğuk ve yağışlı havaya girdi. Bazı bölgelerde kar ve fırtına yaşandı. Hava durumu nedeniyle bazı illerde okullar tatil ilan edildi. Bu arada, 30 Kasım Perşembe günü İstanbul’da okulların açık olup olmadığı merak ediliyor.

Peki, “Yarın İstanbul’da okullar tatil mi? 30 Kasım İstanbul’da okul var mı, valilikten açıklama geldi mi?”

YARIN İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul’da soğuk hava devam ediyor. 30 Kasım Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağı henüz belli değil. Resmi bir duyuru yapıldığında haberimizden takip edebilirsiniz.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN ÖNEMLİ UYARI

İstanbul Valiliği şöyle dedi; “Bu gece saatlerinden itibaren Avrupa Yakası’nda, Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren ise İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış olacak. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, ülkemizin büyük bölümü parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevreleri yağmur ve sağanak, İç Ege’nin yüksekleri, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu ilçeleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacak. Yağışların, Kıyı Ege ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ ALARMI

Yağışların, Kıyı Ege, Marmara’nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Bolu çevrelerinde kuvvetli, Kıyı Ege’de çok kuvvetli ve şiddetli olması sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi sorunlara neden olabilir. Bu nedenle dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öksürüğe Ne İyi Gelir? Öksürüğü Ne Keser?

Öksürüğe Ne İyi Gelir? Öksürüğü Ne Keser?