Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Güncel Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor

Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde bir bekçi, ağacın tepesine kurduğu tahta evle görenleri şaşırtıyor.

Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor 1
/ 6
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Barış Mahallesinde bir inşaat bekçisi, ilginç bir karar alarak geceleri yatmak için yakındaki bir ağacın tepesine tahtadan bir ev inşa etti. Bu olağanüstü tasarım, her geçenin dikkatini çekerken, bölgeden geçenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.
Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor 2
/ 6
Barış Mahallesi'nde bulunan bir inşaatın bekçisi, kendi evini inşa etmek yerine geceleri yatmak için ağacın tepesine tahtadan bir ev yapma kararı aldı. Uzun uğraşlar sonucunda tamamlanan tahta ev, sıradışı görüntüsüyle bölge sakinlerinin ve geçenlerin ilgisini çekiyor. Bekçi, iddialara göre kendi evinde yaşamasına rağmen zaman zaman ağacın tepesindeki tahta evde konaklıyor.
Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor 3
/ 6
Bekçinin işten ayrılmasının ardından boş kalan ev, bölge sakinleri tarafından ilgiyle karşılanıyor. Evde yaşadığı iddia edilen bekçi, görenlerden takdir topluyor. Bölgeden geçen vatandaşlar, evi gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor 4
/ 6
Ahmet Dek, bu olağanüstü evi gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek, 'Her geçtiğimde bakıyorum. Hep düşünüyorum bu evi yapan nasıl yapmış, nasıl becermiş diye. İlk gördüğümde de çok şaşırmıştım' dedi.
Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor 5
/ 6
Öğrenci Yunus Koçak, evi ilk gördüğünde şok olduğunu ifade ederek, 'Gözüme çok çarptı. İlk başta anlayamadım ama bakınca iyice ev olduğunu gördüm. Tabii şok oldum. Çünkü bunu yapanın nasıl yaptığını düşündüm. Yapana helal olsun. Yani güzel bir tasarım olmuş. Daha önce böyle bir ev hiç görmemiştim ilk bu oldu' şeklinde konuştu.
Mersin'de ağaçkondu yaptılar! Gören dönüp bir daha bakıyor 6
/ 6
Mustafa Avcı isimli vatandaş da evi görünce şaşkınlığını gizleyemediğini belirterek, 'Çok şaşırdım. İlginç geldi ancak yaşayan varsa biraz sıkıntı yaşayabilir. Yağmurlu ve rüzgarlı havada sıkıntı olabilir' dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman'da deprem öncesi ve sonrası kayıtlara böyle geçti

Adıyaman'da deprem öncesi ve sonrası kayıtlara böyle geçti