Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Manavgat'ta Motosiklet ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı

Manavgat'ta Motosiklet ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Sanayi Mahallesi 2046 Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Sanayi Mahallesi 2046 Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kaza, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Motosiklet ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı

Kaza, 12 Eylül 2024 tarihinde saat 14:00 sıralarında gerçekleşti. Seyir halindeki 07 BAG 034 plakalı motosiklet, Gülsüm Y.’nin kullandığı 07 JG 029 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Süleyman Eşref A. yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kazanın ardından yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kazanın etkisiyle düşen motosikletin yolcu koltuğunda oturan kişinin, hafif ticari araca öfkeyle koştuğu ancak araç şoförünün kadın olduğunu görünce geri döndüğü görüldü. Kamera kayıtları, kazanın ardından yaşanan bu ilginç anları net bir şekilde ortaya koydu.

Kazanın Sebepleri Araştırılıyor

Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Kazanın nedenine dair detaylar ve tarafların ifadeleri doğrultusunda ilerleyen günlerde ek bilgiler sağlanması bekleniyor. Olay, hem motosiklet sürücüsü hem de diğer sürücüler için önemli bir trafik güvenliği hatırlatması niteliğinde.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı'nda Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Konyaaltı'nda Okul Kantinlerine Sıkı Denetim