Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Antalya'da gençler arasındaki kavga kanlı bitti: 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı

Antalya'da gençler arasındaki kavga kanlı bitti: 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı

Antalya'da evde alkol alıp kavga eden gençler arasında çıkan olay sonucu bir genç, tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde gece geç saatlerde meydana gelen üzücü olayda, evde alkol alıp kavga eden gençlerden biri, tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 17 yaşındaki B.Ş., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın Ayrıntıları

Gece 01:30 sıralarında Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Sarısu Mahallesi 173 sokaktaki lüks bir sitede meydana gelen olayda, Adem E. Y. (16) ile B.Ş. (17) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan arbede sırasında, Adem E. Y. tabancadan çıkan kurşunla vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Adem E. Y.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın ardından, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, apartmandan çıkan B.Ş.'nin davranışlarından şüphelenerek gözaltına aldı. B.Ş., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ekiplerin evde yaptığı incelemede, olayda kullanılan tabanca ve bir boş kovanın yanı sıra masa üzerinde bir silah daha tespit edildi. Adem E. Y.'nin karın ve boyun kısmında kurşun giriş çıkış olduğu belirlendi.

Tutuklama ve Adli Süreç

B.Ş'nin ilk ifadesinde, bir hafta önce İstanbul'dan geldiğini ve Adem E. Y. ile birlikte kaldığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Ş., nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de yaşlılar sokak ortasında c*nsel ilişkiye girdi! İşte o anlar

İzmir'de yaşlılar sokak ortasında c*nsel ilişkiye girdi! İşte o anlar