Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Kırıkkale Karakeçili'de mahkemeden satılık 34.035 m² tarla

Kırıkkale Karakeçili'de mahkemeden satılık 34.035 m² tarla

Kırıkkale Karakeçili'de mahkemeden satılık 34.035 m² tarla için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırıkkale Karakeçili'de mahkemeden satılık 34.035 m² tarla
KAYNAK: ilangov.tr

Kırıkkale Karakeçili'de 34.035 m² tarla mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/9 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Parsel kadastro parseli olup Kabristan Mevkisinde köy yerleşim alanı dışında yer almaktadır. Taşınmazın tapudaki vasfı “Bağ ” niteliğindedir. Arazi yoluna 55 m. mesafede olup, köy yerleşimine ise kuşbakışı 1.000 m. Mesafededir. Parselin % 2-6 eğime ve killi-tınlı, ince bünyeli, derin, iyi drene olmuş, kolüvyal toprak yapısına sahip 1. sınıf sulu mutlak tarım arazisi olduğu ve sulama kanalları ile sulandığı tespit edilmiştir. Dosya incelemesinde davaya konu bu parselin tapu vasfının tarla olduğu görülmüştür. Halihazırda bu parselin üzerinde tarımsal faaliyet yapılmadığı ve ekilip biçilmediği tespit edilmiştir Taşınmazın toprak yapısının kuru tarım arazisi niteliğinde olduğu, üzerinde halihazırda herhangi bir yapı bulunmadığı tespit edilmiştir. Elektrik, su, doğalgaz gibi belediyenin sağlamış olduğu teknik altyapı hizmetlerinden faydalanmamaktadır.

Adres: Kırıkkale İl, Karakeçili İlçe, Yeşilevler Mah. 1002 Ada, 68 Parsel -
Yüzölçümü: 34.035,05 m2
İmar Durumu :Yukarıda açıklanmıştır. -
Kıymeti: 4.084.209,60 TL -
KDV Oranı: %10
Kaydındaki Şerhler: Devlet Su İşleri Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü'nün arazi toplulaştırma projesi kapsamında yer almaktadır. Kırıkkale İl Tarım Müdürlüğü'ce 5403 sayılı kanuna göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı BOTAŞ lehine irtifak ve mülkiyet şerhi mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya YÖREX Fuarı'nda Dron ve Köpek Arasında Komik Anlar

Antalya YÖREX Fuarı'nda Dron ve Köpek Arasında Komik Anlar