Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 145 m² 3+1 daire

Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 145 m² 3+1 daire

Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 145 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 145 m² 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Gaziantep Şehitkamil'de 145 m² 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/2157 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:

Gaziantep İl, Şehitkamil İlçe, GAZİ Mahalle/Köy, 247 Ada, 557 Parsel, Zemin Kat 2 no'lu bağımsız bölümde kayıtlı bulunan, cinsi tapu kayıtlarında altı katlı kargir apartman olarak belirtilen, parselin tamamı 830 m2 olan, kat irtifakına göre borçlunun parsel içerisinde 50/830 arsa paylı zemin kattaki 2 nolu bağımsız bölüm olan meskenin Ali Burunsuz a ait olduğu dosya içerisindeki kayıtlardan tespit edilmiştir. Borçluya ait bu taşınmazın imardaki durumu ise, Gaziantep Şehitkamil ilçe Belediyesinin imar müdürlüğünün ilgili imar paftasından incelendiğinde, konu edilen parselin imar planına göre taşınmazın imarda olup, imar planında ayrık nizam üç katlı konut yapı adasına gelmekte olduğu belirtilmiştir. Borçluya ait bu taşınmazın tapu kayıtlarında da cinsi altı katlı kargir apartman olarak belirtildiği gibi, parsel üzerinde çok katlı yapı oldugu, borçlunun bu yapı içerisinde kat irtifakında belirtildiği gibi zemin kattaki 2 nolu mesken olan bağımsız bölüme girildiğinde buranın mesken olarak düzenlenmiş olduğu, kendi içinde üçoda, misafir salonu ve müştemilatlarını olduğu görülmüştür. Konu edilen B.B. Mesken Doğu -Güney-Kuzey cephelidir. Mesken olarak düzenlenmiş bu yapı betonarme olarak yapılmış, duvarlar ince sıva üzeri macunlu boyalıdır, ıslak zemin tabanları mermer ile kaplıdır, oda tabanları ve misafir salonu tabanı ise ahşapparke ile kaplıdır, iç doğramalar ahşap olup üzeri yağlı boyalıdır, dış doğramalar ise PVC den imal edilmiştir, mutfak, lv. wc. Banyo duvarları fayansla kaplıdır,bu meskenin inşaat alanı ise 160 m2 dir. Kullanım alanı ise 145 m2 olarak tespit edilmiştir. Taşınmaz kaloriferle (kombi) ısıtılmaktadır, bu taşınmaz şehrin batısında eski bir yerleşim bölgede bulunmaktadır, taşınmazın çevresi genellikle yapılaşmış olup, bu çevre yapılaşması genellikle imara uygun olarak yapılaştığı görülmüştür. Taşınmazın her türlü belediye hizmetlerinden faydalandığı görülmüştür, adres olarak iseGazi Mahallesi Karacaoğlan caddesi no.7 Cinpolat Apt zemin kat daire no.2 mesken olarak tespit edilmiştir. Bu taşınmazın 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremde az hasarlı olduğu çevre ve şehircilik bakanlığı kayıtlarından tespit edilmiştir.

Adresi : Gazi Mahallesi Karacaoğlan Caddesi No:7 Cinpolat Apt. Zemin Kat Daire No:2 Şehitkamil / GAZİANTEP

Yüzölçümü : 830 m2

Arsa Payı : 50/830

İmar Durumu:Var, İnşaat tarzı Ayrık nizam üç katlı konut yapı adasına gelmektedir.

Kıymeti : 2.530.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir. Tapu kaydı dosyamızdan incelenebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PFDK’dan Burak Yılmaz’a Şok Ceza! Burak Yılmaz Neden Ceza Aldı?

PFDK’dan Burak Yılmaz’a Şok Ceza! Burak Yılmaz Neden Ceza Aldı?