Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Adana Karataş'ta icradan satılık 3+1 85 m² daire

Adana Karataş'ta icradan satılık 3+1 85 m² daire

Adana Karataş'ta icradan satılık 3+1 85 m² için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Karataş'ta icradan satılık 3+1 85 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Adana Karataş'ta 3+1 85 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/26 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

2 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Adana İli, Karataş İlçesi, İskele Mahallesi, 412 Ada, 10 Parsel No B Blok Zemin Kat 1 Nolu Bağımsız Bölüm sayılı taşınmaz satılacaktır. Satılacak meskenin bulunduğu bina; 3/B yapı sınıfında, betonarme karkas yapı cinsinde, ayrık nizamda, bodrum kat + zemin kat + 4 normal kat + çatı katı olmak üzere 7 katlı olarak inşa edilmiştir. Mimari projesine göre, bodrum katta; sığınak, hidrofor odası, kapıcı dairesi, depo, zemin katta; apartman giriş holü, 1 ve 2 bb nolu meskenler, Normal katların her birinde 2'şer mesken olmak üzere binada toplam 10 bb bulunmaktadır. 4. Normal kat çatı piyeslidir. Bina, Sahil Caddesinin ~650 m batısında, Karataş Limanının ~850 m batısında, Karataş İlçe Merkezinin ~1.50 km batısında yer almaktadır. Bahçe girişinde kontrollü giriş bulunmaktadır. Binaya doğu cepheden zemin kattan giriş sağlanmaktadır. Binada bir adet asansör bulunmaktadır. Bina dış cephesi akrilikli dış cephe boyası ile boyalıdır. Bina giriş kapısı alüminyum doğrama camlı kapı, giriş holü ve merdiven sahanlıkları mermer kaplama, merdiven basamakları mermer kaplı olup korkuluğu alüminyum imalat, duvar ve tavanları plastik boyalıdır. Bina bakımlı durumda olup onarıma ihtiyacı bulunmamaktadır. Satıalacak taşınmaz olan mesken binanın zemin katında, asansörden çıkınca sol tarafta ve merdivenden çıkınca sağ tarafta yer almakta olup doğu, kuzey, doğu ve batı cephelidir. Mesken net ~74 m2 brüt ~85 m2 olup salon + mutfak, 3 oda,banyo, WC, antre, hol ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Meskenin giriş kapısı çelik kapıdır. Rapor içerisinde nitelikleri yazılı taşınmaz malın yerinde incelenmesi sonucu; bulunduğu mevkii, kullanış amacı, imar durumu, zemin katta yer alması, bakımlı ve onarımlı olan, güncel bilgiler, emsaller ve geçmiş dönemde bölgede yapılmış olan çalışmalar doğrultusunda taşınmaza, ortalama bir değer kabul edilerek yapılan değerlendirme sonucunda; Satılacak İskele Mahallesi 412 Ada 10 Parsel B Blok Zemin Kat 1 Nolu Bağımsız Bölümün Değeri: Brüt Alan m2: 85 m2 x 12.941 TL/M2 = 1.100.000,00 TL'dir. Borçlunun hissesi 1/1 Tam hisseli olup taşınmazın tamamı 1.100.000,00 TL değerindedir. KDV: %1' dir. Satışa iştirak etmek isteyen tarafların satış şartnamesinden ve satış ilanından suret isteme ve alma haklarının olduğu ilan ve ihtar olunur.

Taşınmaz hasar durumu sorulmuş olup dosyamızdaki yazıları ile hasar durumu binanın kilitli olması sebebiyle girilemez olduğundan tespit edilememiştir. Adana İli, Karataş İlçesi, İskele Mahallesi, 412 Ada, 10 Parsel No B Blok Zemin Kat 1 Nolu

Bağımsız Bölüm

Adresi : Karşıyaka Mah. 307 Sok. No:6B Yahya Karataş Apart. K: Zemin D:1 Karataş/Adana

Yüzölçümü : 1.816,62 m2 Ana Taşınmaz Yüzölçümü

Arsa Payı : 91/2712

İmar Durumu : İnşaat tarzı Ayrık Yapı Nizamı- Konut Alanı - Kat Yüksekliği: 5 Kat

Kıymeti : 1.100.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Beyan: Yönetim Planı: 05/06/2014. Beyan: AT 2565 SK 28. Md. Gereği Yabancıların Taşınmaz Mal Edinemeyecekleri ve İzin Almadıkça Kiralayamayacakları Bölge İçerisinde Kalmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa’da Husumetlilerine S*lahla S*ldırdı! Emniyet'ten Açıklama!

Muratpaşa’da Husumetlilerine S*lahla S*ldırdı! Emniyet'ten Açıklama!