Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Manavgat'ta icradan satılık 867 m² arsa

Antalya Manavgat'ta icradan satılık 867 m² arsa

Antalya Manavgat'ta icradan satılık 867 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Manavgat'ta icradan satılık 867 m² arsa
KAYNAK: ilangov.tr

Antalya Manavgat'ta 867 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/4506 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

TAŞINMAZIN Özellikleri

Antalya ili, Manavgat ilçesi, Çayyazı Mahallesi, 2013 ada 5 parsel numaralı taşınmaz, 867,00m2 yüzölçümünde, Arsa vasfında tapuda kayıtlı olup tamamı borçluadına kayıtlıdır.taşınmaz Manavgat İlçesi, Çayyazı Mahallesi’nde, Şelale Yolu’nun 70m kadar batısında, Musulu Camii’nin 200m kadar güneyinde, Şelale Akdeniz İncileri Anaokulu Binasının 150m kadar doğusunda bulunmakta olup, yaklaşık kuş uçuşu olarak Manavgat Irmağı’na 350m, Manavgat İlçe Merkezine de 1,5km mesafede bulunmaktadır. Hudutları itibari ile parselin güneyi ve doğusu yollar, diğer cepheleri ise komşu parseller ile çevrilidir. Parsel çevresinde bulunan imar yolları kısmen açılmış ve kaplanmış durumda, kısmen de stabilize vaziyettedir. Parsel konumu itibari ile Manavgat Belediyesi sınırları içerisinde bulunmakta olup, belediye ve diğer kurumların sağlamış olduğu bir çok altyapı hizmetlerinden yararlanabilir durumdadır. Parsel, çevresinde konut, depo, atölye vb. amaçlı yapılar bulunmakta olup, yapılaşma oranı henüz seyrek seviyededir. Şekli düz ve düzgün bir yüzeye sahip olan parsel üzerinde keşif tarihi itibari ile herhangi bir yapı bulunmayıp, parsel boş vaziyettedir. Tapu kaydı üzerinde 01/04/2009 tarih ve 4515 yevmiye numarası Manavgat 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin ihtiyati tedbiri bulunduğu ancak yapılan yazışmada kaldırma kararı alındığı bildirilmiştir. Adresi : Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çayyazı Mahallesi’nde, Şelale Akdeniz İncileri Anaokulu binasının 150m kadar doğusunda bulunmaktadır. Yüzölçümü : 867 m2 İmar Durumu :Taşınmaz; Manavgat 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında “Konut Alanları” içerisinde kalmakta olup, yapılaşma koşulları; Ayrık Nizam, TAKS=0,25, KAKS=0,50 ve 2 Kat olarak tanımlanmıştır. Kıymeti : 5.378.800,00 TL KDV Oranı : %10 Kaydındaki Şerhler: tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiracılar TÜİK'e Dava Açmaya Hazırlanıyor! "Barınma Hakkımızı Savunacağız"

Kiracılar TÜİK'e Dava Açmaya Hazırlanıyor! "Barınma Hakkımızı Savunacağız"