Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi “Üzerimize düşeni yapacağız”

“Üzerimize düşeni yapacağız”

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Ülkemizin bize ihtiyacı olduğu bu dönemde biz de devletimizin milletimizin yanındayız ve bunu da burada göstereceğiz" dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Üzerimize düşeni yapacağız”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen deprem sebebiyle olağanüstü toplantı yaptı. ATSO Başkanı Ali Bahar, “Ülkemizin bize ihtiyacı olduğu bu dönemde biz de devletimizin milletimizin yanındayız ve bunu da burada göstereceğiz" dedi.

Toplantıya, ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, “Ülkemizin böylesi bir afetle hiç sarsılmadığını hatırlatarak, “Hepimiz bu ülkeye çok şey borçluyuz ve gün bu borcumuzu ödeme günüdür. Hepimizin elimizi taşın altına koyma günüdür. İnanıyorum ki Antalya olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız ve geçmişte olduğu gibi ülkemiz, bu zor günlerin üstesinden de el birliği gelecektir” diye konuştu.

“DEĞİŞKEN BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Afetten hemen sonra ilk yaptığımız iş Antalya’daki tüm oda ve borsalarda koordinasyonu sağladık. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret Borsası ve Antalya Ticaret Borsası ile hemen koordine olduk. Akabinde hemen ANFAŞ’ta bir alan ayırdık. ANFAŞ yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bize büyük bir alan ayırdılar. Bu alanda hızla yardım toplamaya başladık. Gerçekten benim tahminim ilk gün yaklaşık 3 TIR gönderebileceğimizi tahmin ediyorduk fakat biz 9 TIR’a kadar dün yardım topladık. Toplanılan yardımları sadece bir yere göndermiyoruz. TOBB’un bize söylediği alanlarda gönderiyoruz. Yani oradaki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bize tayin ettiği yerlere gönderiyoruz ve gittiğinden emin oluyoruz. İhtiyaç listelerimizi de an be an güncelliyoruz. Bugün de ANFAŞ’ta yüklenecek birçok TIR’ımızın olduğunun haberini sizlere iletiyim. İhtiyaçları sosyal medya hesabından yayınlıyoruz ve hepiniz görmüşsünüzdür. Lütfen dikkatimizi oraya toplayalım çünkü ilk gönderdiğimizde daha çok yatak, battaniye, ısıtıcı gibi şeyler varken, sosyal medyada ikinci yayınladığımız listede ise daha çok gıdaya döndük. Şuan bebek maması, bebek bezi, hijyen ürünleri ve kedi, köpek mamaları ihtiyacı vardır. Yani sürekli değişken bir durumla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

DSC_0957-1

“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Ali Bahar, “Yardım yapılmak isteniyor ancak, 'bu ürünü nereden alabilirim' şeklinde sorularla karşılaşıyoruz. Bu genel sekreterliğe bildirilecek, 'maliyetine ben ürün vereceğim' diyen firmaların listesi oluşturulacak. Böylece ürün alıp, yardım yapmak isteyenler o firmalara yönlendirilecek. Bu toplantı Antalya'da bir birlik ve beraberlik görüntüsüdür. Ülkemizin bize ihtiyacı olduğu bu dönemde biz de devletimizin milletimizin yanındayız ve bunu da burada göstereceğiz" dedi.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Gelsinler tutuklasınlar"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Gelsinler tutuklasınlar"