Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi “ÜRETEN KADINLARIN YANINDAYIZ”

“ÜRETEN KADINLARIN YANINDAYIZ”

Kemer’in Kadınları Platformu Kermesi’ne katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz, her zaman üreten kadınların yanındayız, emrindeyiz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“ÜRETEN KADINLARIN YANINDAYIZ”

Kadın Kooperatifi destek paketi ile girişimci kadınların yanında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer’in girişimci kadınlarını da yalnız bırakmadı. Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen Kemer’in Kadınları Platformu Kermesine katılan Başkan Hakan Tütüncü, ülkenin dört bir köşesinde emeklerini ortaya koyan, emeğini ekonomik değere dönüştüren tüm kadınlara teşekkür etti.

Tutuncu,-Ureten-kadinlarin-emrindeyiz_2

“KATKILARIMIZI ARTIRALIM”

Kemer’in girişimci kadınlarıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Tütüncü, “Emeklerini ortaya koyan kadınlara teşekkürü bir borç bilirim. Mademki kadınlar bu etkinlikleri yapmaktan, el emeklerini aile ekonomilerine bir katkıya dönüştürmekten mutluluk duyuyorlar, o zaman bu emeklerine bizde katkılarımızı artıralım istedik. Emeğini ekonomik değere dönüştürmek için çabalayan kadınların bugüne kadar nasıl ki, yanlarında olduysak bundan sonrada yine yanların olacağız” dedi. Kemer’in Kadınları Platformu Kermesini gezen Başkan Tütüncü, daha sonra ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tütüncü’ye, ziyaretlerinde AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Haber Merkezi

Tutuncu,-Ureten-kadinlarin-emrindeyiz_8

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATIKLARDAN KÜTÜPHANEYE

ATIKLARDAN KÜTÜPHANEYE