Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini! Ralli başlangıcı olabilir dikkatli olun

Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini! Ralli başlangıcı olabilir dikkatli olun

Selçuk Geçer, altın ve dolarla ilgili son açıklamalarında yatırımcılara dikkatli olmalarını tavsiye etti. Stratejiler konusundaki önerileriyle ön plana çıkan Geçer, piyasalardaki değişimlere karşı uyarıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini! Ralli başlangıcı olabilir dikkatli olun
MUHABİR: Kamer Durdu

Ekonomist Selçuk Geçer, gelecek dönemde rekor bir performans sergileyecekleri yönündeki önemli öngörülerini paylaştı. Ünlü ekonomist, YouTube üzerinden yayınladığı videoda, bitcoin ve dolar üzerindeki artışlarla ilgili değerlendirmelerini aktararak dikkat çekti.

Bitcoin'de Yeni Bir Ralli Başlangıcı Olabilir

Selçuk Geçer, Bitcoin'in şu anda 36 bin 000 dolar seviyesinin üzerinde bulunduğunu belirterek, "Bitcoin 18 ayın zirvesine çıkmış durumda arkadaşlar, bu noktada biraz dikkatli olunabilir. Hafif bir satış baskısı gelebilir, ancak çok yoğun bir satış baskısı beklemiyorum. Bu durum, yeni bir ralli başlangıcının habercisi de olabilir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dolar Kuru En Az 65 Lirayı Görebilir

Dolar ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunan Geçer, şu sözleri sarf etti: "Peki bundan 3 ay sonra 4 ay sonra Dolar ne olur? Bana göre 60 lira olur. Özellikle seçimlerden sonra 60 liranın üzerinde bir dolar kuru göreceğiz. Hele ki bu seviyelerde tutarlarsa, yani 45'e çıkartmayı 30, 32 seviyelerinde tutarlarsa arkadaşlar, seçime kadar emin olun bakın iddia ediyorum en az 65 liralık Dolar kuru göreceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'dan Filistin'e destek!

Ankara'dan Filistin'e destek!