Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Selçuk Geçer S&P'nin açıklamasını yalanladı: 'Seçim öncesi olmaz'

Selçuk Geçer S&P'nin açıklamasını yalanladı: 'Seçim öncesi olmaz'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, S&P’nin kredi notu açıklamasına ilişkin şok açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Geçer S&P'nin açıklamasını yalanladı: 'Seçim öncesi olmaz'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Standard & Poor’s (S&P) tarafından yapılan Türkiye'nin kredi notunu pozitife çevirdiği açıklamasını sert bir dille eleştirdi. Geçer, bir YouTube yayınında yaptığı açıklamalarda, S&P'nin "pozitif" görünümünün aslında bir yalan olduğunu iddia etti.

Geçer, S&P'nin kredi notunu yükseltmediğini, sadece görünümünü değiştirdiğini belirterek, "Aslında S&P kredi notunu yükseltmedi. Görünümünü değiştirdi. 'Sizde bir şeyler ufak ufak değişiyor ama daha ilişki kurmak için erken' demek istiyorlar. Bugün itibarıyla bir para girişi olmaz. Seçim öncesi olmaz, sonrasında politikalar devam ediyorlar mı? Onlara bakacaklar. Olur ise o zaman bir para akışı olur." şeklinde konuştu.

Ayrıca Geçer, Hazine ve Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek'in "Attığımız adımlar karşılık buluyor. Orta Vadeli Programımıza güven artıyor." söylemine de eleştirilerde bulundu. Geçer, "Para politikalarına katılıyorum. Fakat Orta Vadeli Programda politikalar uygulanmıyor. Daha doğrusu bir ekonomik politikası yok." diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargıtay kararıyla su faturasındaki o ücret kaldırılıyor

Yargıtay kararıyla su faturasındaki o ücret kaldırılıyor