Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Ramazan ayında uygun fiyatlı et ve kıyma satışı başlıyor

Ramazan ayında uygun fiyatlı et ve kıyma satışı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında uygun fiyatlı et ve kıyma satışı yapacak. Başkent Marketlerinde başlayacak olan bu uygulama, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak ve çeşitli şubelerde devam edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ramazan ayında uygun fiyatlı et ve kıyma satışı başlıyor
KAYNAK: İHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası çatısı altında faaliyet gösteren Başkent Marketler, Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlarla et ve kıyma satışı gerçekleştirecek. Bu uygulama, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak.

Yerel Üreticilerden Temin Edilen Et ve Kıymalar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Başkentlilerin ekonomik sıkıntılarında yanlarında olmaya devam ediyor. Fabrika, Ankara'daki çeşitli üretici kooperatiflerinden temin edilen yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen et ve kıyma ürünlerini Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlarla sunacak.

Kırmızı Et-1

Denetimler Halk Ekmek Fabrikası Veterinerleri Tarafından Yapılacak

Et ve kıyma ürünlerinin kesiminden satışa kadar olan süreçler, Halk Ekmek Fabrikası'nda görevli veterinerlerin sıkı denetiminden geçecek. Bu sayede tüketicilere hijyenik ve güvenilir ürünler sunulması amaçlanıyor.

Başkent Market Şubelerinde Ramazan Boyunca Satışlar Devam Edecek

GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Mamak Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market Şubeleri, Ramazan ayına özel olarak 10.00-17.00 saatleri arasında uygun fiyatlı et ve kıyma satışı yapacaklar.

Kırmızı Et

Başkent Kart ve Kredi Kartı Geçerli

Başkent Marketlerinde gerçekleştirilecek satışlarda Başkent Kart ve kredi kartı geçerli olacak. Satış fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

  • Kıyma: 369 Türk Lirası
  • Kuşbaşı: 379 Türk Lirası
  • Dana Sucuk: 309 Türk Lirası
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal medya terk edilemeyen sevgili gibi!

Sosyal medya terk edilemeyen sevgili gibi!