Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Rakıya zam geldi

Rakıya zam geldi

Rakı fiyatlarına yüzde 5 oranında maliyet zammı geldiğini duyuran Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, asıl büyük zamların 1 Nisan'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rakıya zam geldi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, rakıya yüzde 5 oranında maliyet zammı yapıldığını duyurdu. Aybaş, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, asıl zamların ise yerel seçimlerin ardından başlayacağını belirtti.

Aybaş: Rakıya Yüzde 5 Oranında Maliyet Zammı Geldi

Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada, rakıya yüzde 5 oranında maliyet zammı yapıldığını ifade etti. Platformun başkanı olarak rakı fiyatlarındaki artışı kamuoyuna duyuran Aybaş, bu zammın önemli bir kısmının üretim maliyetlerindeki artışlardan kaynaklandığını belirtti.

Asıl Zamlar 1 Nisan'dan İtibaren Etkili Olacak

Aybaş, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, yüzde 5'lik maliyet zammının sadece başlangıç olduğunu ve asıl büyük zamların 1 Nisan itibarıyla yürürlüğe gireceğini dile getirdi. Bu durumun, rakı fiyatlarında önemli bir artışa yol açabileceği öngörülüyor.

Yerel Seçimler Sonrası Beklenen Zamlar

Özgür Aybaş, yerel seçimlerin ardından alkollü içeceklerde önemli zamların gerçekleşeceğini belirtti. Bu durumun, sektörde faaliyet gösteren işletmeleri ve tüketicileri olumsuz etkileyeceği değerlendiriliyor.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taksi Durağında Şoförü Silahla Yaralayan Zanlı Serbest!

Taksi Durağında Şoförü Silahla Yaralayan Zanlı Serbest!