Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi'nin ilk mağazası açıldı

Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi'nin ilk mağazası açıldı

Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi, Marmaris'te açtığı satış mağazasıyla birbirinden lezzetli ve doğal ürünleri tüketicilerle buluşturuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi'nin ilk mağazası açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet gösteren kooperatifleri bir araya getirmek amacıyla kurduğu Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi, Ticaret Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olarak Marmaris Armutalan'da ilk satış mağazasını açtı.

Yerel Ürünler Bulunuyor

Satış mağazasında, kooperatif ortakları ve diğer üretim kooperatiflerin ürettiği Muğla'ya özgü çam balı, zeytinyağı, Datça bademi, çağla turşusu, Fethiye tahini, Gökova susamı, Marmaris yer fıstığı, Kavaklıdere cevizi, domates, biber salçası, Muğla börülcesi gibi birçok ürün bulunmaktadır. Ayrıca, kadın kooperatiflerinin ürettiği seramik, dokuma, boyama, dikiş-nakış, elbise ve çanta gibi ürünler de satışa sunulmaktadır.

Ziyaretçi Akınına Uğradı

Muğla Tarımsal Güçbirliği Kooperatifi'nin Marmaris'te faaliyete geçen satış mağazası, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü ağırladı. Başkan Gürün, Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi Başkanı Fatih Öztürk, Marmaris Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Cengiz Akdeniz ve MAKKO Marmaris Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Saniye Yavuz Tuğut eşliğinde mağazayı ziyaret etti.

Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi'nin Ilk Mağazası Açıldı (2) Result

Hedef Üreticilere Destek

Başkan Gürün, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, 'Tarladan raflara üreticimiz ve vatandaşımız güvenilir ürüne uygun fiyatlarla ulaşacak. Muğla'nın 13 ilçesinin ürünleri tek bir mağazada toplandı, hemşehrilerimiz ve ziyaretçilerimiz burada köylülerimizin ürünlerine kolayca ulaşabilecek. Verimli toprakları ile tarım kenti olan Muğlamızda, üreten köylülerimizi milletin efendisi yapmak için yola çıktık. İl genelindeki üretim kooperatiflerimizi bir araya getirerek güçlerini birleştirmelerini sağladık. Muğla'nın tüm ürünlerini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Üreten köylümüz toprağında üreterek kazanacak ve tekrar milletin efendisi olacak. Vatandaşlarımız da Muğlamızın yağını, balını, susamını, börülcesini güvenle satın alarak tüketecek.'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
19'uncu Runtalya'da geri sayım! 10 bin sporcu katılacak

19'uncu Runtalya'da geri sayım! 10 bin sporcu katılacak