Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Mirasçılar uyanık olun! E-Devlet'ten kontrol edin yüklü tazminat hakkınızı kaçırmayın

Mirasçılar uyanık olun! E-Devlet'ten kontrol edin yüklü tazminat hakkınızı kaçırmayın

Türkiye Sigorta Birliği, deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin mirasçılarına tazminat sağlayacak önemli bir duyuru yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mirasçılar uyanık olun! E-Devlet'ten kontrol edin yüklü tazminat hakkınızı kaçırmayın

Haberport'ta yer alan habere göre, Türkiye Sigorta Birliği (TSB), 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında hayatını kaybeden kişilerin mirasçılarına yönelik önemli bir açıklama yapmıştır. TSB, depremde yaşamını yitirenlerin adına düzenlenmiş "Hayat Sigortası" ve "Ferdi Kaza Sigortası" poliçeleri bulunan vatandaşların tazminat talep edebileceklerini duyurmuştur.

tapu-3

Mirasçılar için tazminat talep süreci oldukça basittir. TSB'nin yayımladığı duyuru kapsamında, mirasçılar "Hayat Sigortası Poliçe ve Tazminat Bilgileri Sorgulama" veya "Ferdi Kaza Poliçe Sorgulama" bölümlerine girerek, hayatını kaybeden kişinin T.C. kimlik numarası ve mirasçılık belgesinin alındığı kurum bilgisi ile sorgulama yapabilirler. Bu bilgiler, e-Devlet üzerinden güvenli bir şekilde erişilebilir durumdadır.

Mirasçılar, "Meblağ Sigortalarında Hak Sahipliği Sorgulama (Vefat Eden Sorgu)" bölümünden kendi e-Devlet bilgilerini kullanarak doğrulama yapabilirler. Bu aşamada, vefat eden kişinin T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgilerini girerek, hayat ve ferdi kaza sigortası poliçelerine ilişkin bilgilere ulaşabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 21 Ocak 2024 Pazar

Antalya nöbetçi eczane 21 Ocak 2024 Pazar