Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Mersin'de Güzellik ve Kozmetik Fuarı düzenlendi

Mersin'de Güzellik ve Kozmetik Fuarı düzenlendi

Mersin'de düzenlenen Güzellik ve Kozmetik Fuarı'nda güzellik dünyasının en son trendleri tanıtıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Güzellik ve Kozmetik Fuarı düzenlendi

Mersin'de düzenlenen 'Güzellik Kozmetik Fuarı', 100'ün üzerinde marka ve güzellik ürününü bir araya getirerek, kadınların yoğun ilgisini çekti. Fuarda, çeşitli kozmetik, estetik, bakım ve lazer eğitimleri, alanında uzman 20 eğitmen tarafından ücretsiz olarak verildi. Özel bir organizasyon firması tarafından düzenlenen etkinlik, esnaf odalarının da katkılarıyla gerçekleşti.

Mersin'de Güzellik Ve Kozmetik Fuarı Düzenlendi (4) Result

Ücretsiz Eğitimler ve Ürün Tanıtımları

Fuarda yer alan uzman eğitmenler, güzellik ve kozmetik konularında ücretsiz eğitimler verirken, saç ve cilt bakım ürünleri, protez tırnak, kaynak saçlar ve lazer epilasyon uygulamaları detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, son teknoloji kalori yakma ve lazer epilasyon makineleri de ziyaretçilere tanıtıldı. Yerli ve yabancı birçok esnafın stant açtığı fuarda, vatandaşlar ürünleri ücretsiz deneme fırsatı buldu.

Mersin'de Güzellik Ve Kozmetik Fuarı Düzenlendi (2) Result

Mersin'de İlk Defa Düzenlendi

Fuarın organizasyon firması genel müdürü Ülker Selviler, Mersin'de ilk defa gerçekleştirdikleri güzellik ve kozmetik fuarının büyük ilgi gördüğünü belirtti. 10 ayrı ilden esnafı taşıdıklarını söyleyen Selviler, fuarın Mersin ekonomisine önemli bir katkı sağladığını ifade etti. Selviler, 'Herkesin olumlu tepkilerini alıyoruz. Gerek Mersin'den gelen esnafımız, gerekse çevre illerden gelen esnaflar var. Bugün Gaziantep'ten bile esnaflarımız gelmişti. Herkesin çok güzel tepkilerini alıyoruz olumlu yönde' dedi.

Esnaf Odalarının Katkısı

Mersin Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Doğan Gündüz, odaları olarak bu tür etkinlikleri düzenlemeye çalıştıklarını belirtti. Teknoloji ve saç malzemelerini esnafla buluşturarak ilin katma değerini artırmayı hedeflediklerini ifade eden Gündüz, bu tip fuarların mesleki gelişim açısından önemli olduğunu vurguladı.

Antalya Kuaförler Manikürcüler Güzellik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolga Demir ise, fuarların berber, kuaför, güzellik salonu işletmecileri için önemli olduğunu dile getirdi. Demir, 'Fuarlar bizler için çok önemli. Berberin, kuaförün, güzellik salonunun, kozmetikçilerin mesleki gelişimine ciddi katkı sunmaktadır. Bugün de görüldüğü üzere eğitmenlerimiz ücretsiz bir şekilde salonlarında yeni uygulayacakları eğitimleri görüyoruz' dedi.

Mersin'de Güzellik Ve Kozmetik Fuarı Düzenlendi (5) Result

Eğitmenler

Lazer Sistem Mühendisi Burak Sülahi, Mersin halkının fuara gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Makinelerinin orijinal olmasının kalitelerini ortaya koyduğunu ifade eden Sülahi, 'Bugünkü yapılan kaş işleminde normalde 5 seansta yapılacak kaş işlemini biz tek seansta gerçekleştirdik. Bu da bizim kalitemizi ortaya çıkarıyor' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Donald Trump Güney Karolina Ön Seçimini Kazandı!

Donald Trump Güney Karolina Ön Seçimini Kazandı!