Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Memur maaşlarında kademeli artış! Milyonlar bu haberi bekliyor...

Memur maaşlarında kademeli artış! Milyonlar bu haberi bekliyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs seçimlerini kazanması halinde en düşük emekli maaşının 22 bin lira olacağını söylemişti. Konuyla ilgili detaylar paylaşıldı...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Memur maaşlarında kademeli artış! Milyonlar bu haberi bekliyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşlarına ilişkin önemli bir müjde vererek, "Temmuz ayında bir adım daha atacağız. En düşük memur maaşını, en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

para2

Bu doğrultuda, refah payı ve gerektiğinde seyyanen zam uygulamasıyla en düşük memur maaşı 22 bin liraya kadar çıkarılacak. Yapılacak zam oranı, diğer memurlara da yansıyacak.

para

Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, konuyla ilgili TRT Haber'e yaptığı değerlendirmede, "En düşük aylıktan sonra kademe kademe bütün memurların sınıf, görev ve unvanlarına bağlı olarak, evli veya çocuklu olmalarına göre oransal bazda yüksek oranda artışlar bekleyebiliriz" dedi.

MAAŞ-1

Bu zam oranının, memur emeklilerine de doğrudan yansıyacağını belirten Karakaş, emekli olan memurların en düşük maaşlarının da artacağını vurguladı. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTALYA OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE ÖN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI

ANTALYA OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE ÖN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI