Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Kot pantolon devi iflas etti: Yüzlerce çalışan işsizlikle karşı karşıya

Kot pantolon devi iflas etti: Yüzlerce çalışan işsizlikle karşı karşıya

Küresel ekonomik krizle birlikte şirket iflas haberleri artarken, dünyaca ünlü bir kot markası da iflas etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kot pantolon devi iflas etti: Yüzlerce çalışan işsizlikle karşı karşıya
KAYNAK: Haber Merkezi

Halk TV'de yer alan habere göre, küresel ekonomik kriz hem dünya genelinde hem de Türkiye'de vatandaşları ve şirketleri olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu ekonomik zorluklar, birçok sektörü çıkmaza sürüklerken, tekstil devlerini de vurdu. Dünyaca ünlü bir pantolon markasıyla tanınan bir şirket, iflas kararı alma noktasına gelmiştir.

Özellikle Almanya'da salgın sonrası yaşanan ekonomik buhran ve artan enflasyon, birçok şirketi olumsuz etkilemeye devam ediyor. Birçok firma iflasını açıklarken, farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir dizi zincir mağaza şubelerini kapatma kararı almıştır.

Almanya'da yaşanan iflas dalgası, bir moda mağazaları zinciri olan Yeans Halle'yi de etkilemiştir. Yeans Halle yetkilileri, şirketin enflasyon ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle çevrimiçi perakendecilere karşı zorlu bir mücadele verdiğini belirtti. İflas kararı, birçok Yeans Halle çalışanının işsiz kalmasına neden olacak ve çok sayıda şubenin kapanmasına yol açacaktır.

Bu iflasların önemli bir nedeni olarak, internet üzerinden satış yapan ve düşük fiyatlarla ürün sunan mağazalara yer sağlayan uygulamaların gösterildiği belirtilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KOTON'dan büyük adım: Halka arz yolda!

KOTON'dan büyük adım: Halka arz yolda!