Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Koç Holding 9 ayda müthiş kar açıkladı

Koç Holding 9 ayda müthiş kar açıkladı

Koç Holding, 2023 yılının ilk 9 ayında mükemmel bir finansal performans sergileyerek konsolide bazda toplam 886,3 milyar Türk Lirası gelir elde ettiğini duyurdu. Paramedya'da yer alan habere göre, Koç Holding, bu başarıyı geçtiğimiz döneme ait yüksek gelirler ve sağlam yönetim prensipleri sayesinde elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Koç Holding 9 ayda müthiş kar açıkladı

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, firmanın bu muazzam başarısını değerlendirdi. Çakıroğlu, "Sağlam bilançomuz, kuvvetli likiditemiz, dayanıklı ve çeşitlendirilmiş portföy yapımız, geniş tedarik zincirimiz, çevik yönetim anlayışımız ve en önemlisi de çalışma arkadaşlarımızın üstün gayretleri ile 2023’ün ilk 9 ayında başarılı neticeler elde ettik" ifadelerini kullandı.

100. Yıl mesajı

Koç Holding CEO'su ayrıca Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlayarak, şirketin Cumhuriyet'in değerlerine olan bağlılığını vurguladı. "Cumhuriyet ile doğan ve onunla büyüyen Koç Topluluğu, bir asırdır olduğu gibi bundan sonra da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu çağdaş uygarlık hedefine sarsılmaz bir bağlılıkla Cumhuriyetimize hizmet, ülkemizin ekonomik büyümesine öncülük etmeye ve toplumsal kalkınma yolunda sorumluluk almaya devam edecek" diyen Çakıroğlu, bu bağlamda 2023 yılında yatırımlarına hız kesmeden ve kararlılıkla devam ettiklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK'nın asansör faciasında ilginç detay!

KYK'nın asansör faciasında ilginç detay!