Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Kırıkkale'de Anne Adaylarına Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Kırıkkale'de Anne Adaylarına Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın liderliğinde alınan kararla, anne adayları artık Kırıkkale'de toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler. DETAYLAR...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırıkkale'de Anne Adaylarına Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak
KAYNAK: İHA

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, anne adaylarının artık şehir içi toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabileceklerini duyurdu. Mart Ayı Olağan Meclis toplantısında alınan kararla, anne ve bebek sağlığının korunması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, anne adaylarına toplu taşıma araçlarında ücretsiz ulaşım desteği sağlanacak.

A W157028 02

Anne Sağlığı İçin Önemli Adım: Ücretsiz Toplu Ulaşım İmkanı

Başkan Saygılı, yaptığı açıklamada, anne adaylarının sağlıklı gebelik dönemlerini geçirmelerini ve bu süreçte sağlık kuruluşlarına rahat ve konforlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla belediyenin toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabileceklerini belirtti. Bu uygulamanın, anne adaylarının sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmelerine destek olmayı hedeflediğini vurguladı.

Başvuru Süreci ve Kart Çıkartma

Ücretsiz ulaşım imkanından yararlanmak isteyen anne adaylarının Sağlıklı Hayat Merkezi, Gebe Bilgilendirme Sınıfı, Aile Sağlık Merkezleri ve Yüksek İhtisas Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği ile Gebe Bilgilendirme Okulu'na başvurarak kayıt yaptırabileceklerini belirten Saygılı, yapılan kayıtlar sonucunda anne adaylarına ücretsiz ulaşım kartı çıkarılacağını ifade etti. Başvuru sürecinde herhangi bir sınırlama bulunmayacak ve Kırıkkale Belediyesi olarak anne adaylarının yanlarında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

A W157028 04

A W157028 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhittin Böcek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Muhittin Böcek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti