Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Kasım ayında 512 firmanın dahilde işleme izni onaylandı

Kasım ayında 512 firmanın dahilde işleme izni onaylandı

Kasım ayında Resmi Gazete'de açıklanan verilere göre, 512 firmaya dahilde işleme izni verildi. Firma talebiyle 17, resen 4 izin iptal edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kasım ayında 512 firmanın dahilde işleme izni onaylandı
MUHABİR: Kamer Durdu

Kasım ayında, Ticaret Bakanlığı tarafından dahilde işleme rejimi kapsamında toplamda 512 firma için izin belgesi düzenlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan listelere göre, bu izin belgeleri arasında dahilde işleme, yurt içi satış ve teslim, hariçte işleme gibi farklı kategorilerde yer aldı.

Söz konusu dönemde, 512 firma dahilde işleme izin belgesi alırken, bir firma için hariçte işleme izin belgesi ve 21 firma için yurt içi satış ve teslim belgesi düzenlendi. Ayrıca, firma talepleri doğrultusunda 17 dahilde işleme izin belgesi, resen olarak da 4 izin belgesi iptal edildi.

Ticaret Bakanlığı'nın bu düzenlemeleri, dahilde işleme rejimi kapsamında faaliyet gösteren firmaların izin belgelerinin güncellenmesi ve uygunluk durumlarının gözden geçirilmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte, firmaların talepleri ve ticaret düzenlemelerine uyumları doğrultusunda izin belgeleri düzenlenmiş ve iptal edilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
HAK-İŞ'ten asgari ücret komisyon yapısına itiraz

HAK-İŞ'ten asgari ücret komisyon yapısına itiraz