Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi İstanbulkart sahiplerine müjde: İmamoğlu otoparklarda dev indirimi açıkladı!

İstanbulkart sahiplerine müjde: İmamoğlu otoparklarda dev indirimi açıkladı!

İstanbul'da ulaşım devrimi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Park Et Devam Et sisteminin kapsamını genişletiyor. Artık İstanbulkart kullanarak yapılan toplu taşıma ile %50 indirim fırsatını kaçırmayın!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbulkart sahiplerine müjde: İmamoğlu otoparklarda dev indirimi açıkladı!
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Park Et Devam Et" sisteminin kapsamını genişlettiklerini duyurdu. Artık İspark Park Et Devam Et otoparklarında aracını park eden ve ödemesini İstanbulkart ile yapanlar yüzde 50 indirimden yararlanabilecekler.

İmamoğlu: "Sürdürülebilir Ulaşım İçin Yenilikler Devam Ediyor"

İmamoğlu'nun paylaşımında, "İstanbul’da Park Et Devam Et Devri! Sürdürülebilir ulaşımı desteklemek ve kent merkezlerine yapılan kişisel araçlı yolculukları azaltmak amacıyla Park Et Devam Et sisteminin kapsamını genişletiyoruz." ifadesine yer verildi.

İmamoğlu ayrıca şunları kaydetti:

"Halkımızın toplu taşıma araçlarını tercih etmesini teşvik etmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için seçili İspark P+D otoparklarında araçlarını park eden herkes, İstanbulkart’ını kullanarak toplu taşıma araçlarıyla devam edebilecek. Ayrıca, dönüşte otopark ücretini yine İstanbulkart ile ödeyenler %50 indirimden faydalanabilecekler."

İstanbulkart İle Daha Ekonomik ve Hızlı Ulaşım Fırsatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu adımı, kent içi ulaşımın daha ekonomik ve hızlı hale gelmesine olanak tanıyacak. İstanbulkart sistemi, hem şehir sakinlerinin hem de ziyaretçilerin ulaşım masraflarını azaltacak, böylece toplu taşımanın kullanımını teşvik edecek.

Yerel Ekonomiye Destek

İspark Park Et Devam Et sisteminin genişletilmesiyle, İstanbul'da küçük işletmelerin de ekonomik olarak desteklenmesi hedefleniyor. İstanbulkart'ın kullanımının artmasıyla birlikte, yerel işletmelerin müşteri potansiyeli artacak ve şehir ekonomisine katkı sağlanacak.

Vatandaşların Memnuniyeti Artacak

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, Park Et Devam Et sisteminin kapsamının genişletilmesiyle birlikte daha ekonomik ve pratik bir ulaşım alternatifi elde edecekler. Bu da şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak ve ulaşımdan kaynaklanan stresi azaltacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Halkapınar Metro Durağında S*lahlı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

İzmir'de Halkapınar Metro Durağında S*lahlı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı