Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi HO-RE-CA Sektörü Anfaş’ta Buluşacak!

HO-RE-CA Sektörü Anfaş’ta Buluşacak!

Son zamanlardaki olumlu haberlerin adı ardına gelmesi ve vakaların düşmesi, aşılamanın hızlanması fiziki olarak yapılan açılmalar ile birçok sektör nefes almaya başladı. Bu rahatlama bizlere de olumlu şekilde yansıdı ve satışlarımıza ivme kattı. 18-21 Ocak tarihleri ​​arasında Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Product 2022'de tekrar bir araya gelmek için katılımcılarımız gibi ziyaretçilerimiz de sabırsızlanıyor

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HO-RE-CA Sektörü Anfaş’ta Buluşacak!

Bir çok firmanın yerini almaya başlamasıyla doluluk oranlarımızda da % 50 seviyelerinin üzerine çıkmak bizleri heyecanlandırıyor. Pandemi dolayısıyla yaşanan aradan sonra gerçekleşecek Türkiye’nin En Büyük Ev Dışı Tüketim Fuarı olma özelliğine sahip fuarlarımızda siz de geç kalmadan yerinizi almayı unutmayınız.

TURİZM SEKTÖRÜ FUAR’DA

 

    Su kaydırağı denilince akla ilk gelen dünyanın öncü firması Polin Waterparks yenilikleri ile sektöre değer katmaya devam ediyor. Otel sektörünün vazgeçilmezi olan ve ürünleri ile sıcak günlerde hem heyecan hem de ferahlığı aynı anda yaşatan Polin Waterparks  18 – 21 Ocak 2022 tarihlerinde 32. Hotel Equipment’ta sizlerle buluşmak üzere şimdiden yerlerini aldılar. Hall 3 3K5 nolu stantta ziyaret edebilirsiniz.


 

    Gıda ,Hastane ,Otel ve Islak Hacim sektörünün ihtiyaç duyduğu yeni ve modern ürünleri tasarlayarak ürün yelpazesini her geçen gün geliştiren Yiber hijyen ve tıbbi çözüm ve yıkama ekipmanları alanında en yeni üretim teknolojisi ile eşsiz tasarımını buluşturuyor. Teknolojik anlamda her gün gelişen dünyamızda benzersiz ve önemli işler yapabilmek için daha büyük adımlar atan Yiber,  Yibtech markasını fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Pandemiyle daha farklı bir boyut kazanan hijyen konusunda en iyi çözümleri ve ürünleri sizlerle buluşturmak üzere Yiber 32. Hotel Equipment’ta Hall 3 3L3 stantta yerini şimdiden aldı.

 

OTELCİLİK OLMAZSA OLMAZ

 

    Otelcilik sektöründe etkin firmalardan biri olan Kleo, sağlık kuruluşları, yurtlar, kamu ve özel sektör misafirhaneleri için de minibar üretimi yapmakta ve bunların yanı sıra kettle set ve ahşap valizlik konusunda çalışmalarıyla da sürekli yeniliklere imza atmakta. Son zamanlarda pandemi koşullarına uygun ürünler ve çözümleri ile ön plana çıkan Kleo sektöre değer katmaya devam ediyor. Yeni ürünlerini sizlerin beğenisine sunmak üzere 32. Anfaş Hotel Eqiupment Fuarında Hall 2 Stant 2G5’te olacak. 18 – 21 Ocak 2022 tarihlerinde ziyaret edebilir ve ürünleri yakından görebilirsiniz.

 

    Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Paşanın aslanı ikide iki yaptı

Paşanın aslanı ikide iki yaptı