Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Halka arz olan hissede yasak kararı

Halka arz olan hissede yasak kararı

Borsa İstanbul, BINHO ve altı hisse için 10 gün önce başlayan tavan rallisi sonrasında işlem yasağı getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halka arz olan hissede yasak kararı

Borsa İstanbul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama ile Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) çerçevesinde, geçtiğimiz aylarda halka arz edilen ve 20 Kasım tarihinde 125 TL fiyatla işlem görmeye başlayan şirketlerde açığa satış ve kredili işlem yasağına gidildiğini duyurdu. Bu kapsamda, 1000 Yatırımlar Holding (BINHO), E-Data Teknoloji (EDATA), Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET), LDR Turizm (LIDER), Orçay Ortaköy Çay Sanayi (ORCAY) ve Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (TERA) hisseleri, bir ay boyunca belirtilen kısıtlamalara tabi olacak.

SAN-EL Mühendislik (SANEL) Payları İçin Özel İşlem Uygulaması

VBTS kapsamında ayrıca, SAN-EL Mühendislik (SANEL) paylarının 29 Kasım 2023 tarihinden itibaren 28 Aralık 2023 tarihine kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem göreceği bildirildi.

BINHO'da Tavan Serisi Devam Ediyor

Öne çıkan bir diğer gelişme ise, geçtiğimiz haftalarda halka arz edilen 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) hisselerinin, 29 Kasım itibarıyla 267,50 TL'den işlem görmesi oldu. Halka arz sürecinde 4 lot (500 TL) dağıtım yapılan hissedarlar, şirketin 8. işlem gününde de tavan serisini sürdürerek bugüne kadar 572 TL kâr elde etmiş oldu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yemek kartlarına sınırlama geliyor!

Yemek kartlarına sınırlama geliyor!