Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Erciyes Kayak Merkezi 2 milyon turiste ev sahipliği yaptı

Erciyes Kayak Merkezi 2 milyon turiste ev sahipliği yaptı

Erciyes Kayak Merkezi, bu sezonun ilk 2,5 ayında yaklaşık 2 milyon turisti ağırladı. Hafta sonları yoğun ilgi gören merkez, kayakseverlere geniş pist olanakları ve çeşitli etkinlikler sunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erciyes Kayak Merkezi 2 milyon turiste ev sahipliği yaptı
KAYNAK: İHA

Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye'nin önde gelen kış turizm noktalarından biri olarak, sezonun başlamasından itibaren geçen 2 buçuk ayda yaklaşık 2 milyon turiste ev sahipliği yaptı. Özellikle hafta sonları, Erciyes'e gelen yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Kayakseverler, pistlerde kaymanın yanı sıra düzenlenen etkinliklerle de eğlenceli vakit geçirme fırsatı buluyorlar.

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcüman: "Rekorlar Yılına Tanıklık Ediyoruz"

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcüman, sezonun açılmasıyla birlikte geride kalan 2 buçuk aylık süre zarfında yaklaşık 2 milyon ziyaretçi ağırladıklarını belirtti. Elcüman, "22 Aralık'ta Erciyes'te sezonumuzu açtık. Bu sene hedefimiz 'rekorlar yılı' olmasıydı. 'Rekor katılım, rekor faaliyet bekliyoruz' demiştik ve bu hedefe ulaştık. Şu an ziyaretçi sayımız 2 milyonu geçmek üzere. Geçmiş yıllarda hafta sonları yaklaşık 40-45 bin olan turnike sayımız bu sene 55 binin altına neredeyse hiç düşmedi. Özellikle kayak tutkunlarının yoğun ilgisi, Erciyes'in geleceği adına olumlu sinyaller veriyor." şeklinde konuştu.

A W163099 03

Altyapı ve İşletme Kalitesiyle Erciyes'te Yüzde 90 Açık Pistler

Elcüman, Erciyes'te bulunan 110 kilometrelik pistin yüzde 90'ının açık olduğunu vurgulayarak, "Hafta sonları sürekli faaliyet içerisindeyiz. Erciyes, bütün pistlerinin açık olduğu ve cıvıl cıvıl bir atmosfere sahip olduğu bir yer haline geldi. 110 kilometrelik pistlerimizin yüzde 90'ı açık durumda ve tüm bağlantı pistlerimiz de aktif. Misafirlerimize kesintisiz hizmet sunuyoruz ve yoğun ilgiyle karşılanıyoruz." açıklamasında bulundu.

A W163099 06A W163099 04A W163099 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Oyuncu Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez'in En Mutlu Günü

Ünlü Oyuncu Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez'in En Mutlu Günü