Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Enerya elektrik sektörüne girdi

Enerya elektrik sektörüne girdi

Antalya’ya doğalgazı getiren Enerya’nın Genel Müdürü Aslan Uzun, doğalgazdan sonra elektrik enerjisi sektörüne girdiklerini açıkladı. Uzun, “Elektrik faturalarında tasarrufa gitmek ve daha kaliteli hizmet almak isteyen Antalyalıları Enerya Elektrik’e ab

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Enerya elektrik sektörüne girdi

Antalya’ya doğalgazı getiren Enerya’nın Genel Müdürü Aslan Uzun,  doğalgazdan sonra  elektrik enerjisi sektörüne girdiklerini açıkladı. Uzun, “Elektrik faturalarında tasarrufa gitmek ve daha kaliteli hizmet almak isteyen Antalyalıları Enerya Elektrik’e abone olmaya çağırıyoruz” dedi.

 

Antalya’ya doğalgazı getiren Enerya’nın Genel Müdürü Aslan Uzun,  doğalgazdan sonra  elektrik enerjisi sektörüne girdiklerini açıkladı. Enerji sektörüne girişledrini kamuoyu ile paylaşmak amacıyla Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, Genel Müdür Yardımcıları Arda Bektaş, Ali Hakan Everekli, Pazarlama Müdürü Gamze Tekin ve Antalya Bölge Müdürü Fatih Yaşa  Akra Barut Otel’de basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında şirketle ilgili bilgiler veren Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, abonelerin kullanım durumuna göre mevcut faturalarındaki elektrik net birim fiyatından daha cazip bir teklif sunacaklarını belirterek, Türkiye’ye yayılarak müşterilerine en yakın enerji şirketi olmayı, 2018’e kadar yenilenebilir yatırımlar ile elektrik üretiminden 4 yıl içerisinde yüzde 5 oranında pay almayı hedeflediklerin söyledi.

Aslan Uzun, “Türkiye’nin ikinci en yaygın doğalgaz dağıtım şirketi olarak 11 şehirde bugüne kadar 450 milyon liralık yatırım ile 6 bin 500 kilometrelik dağıtım ağı kurduk. İllerde nüfusun ortalama yüzde 85’ine hizmet götürerek 2014 sonu itibarıyla 800 binden fazla aboneye, 1 milyar 500 milyon liralık ciroya ve 2 milyar 800 milyon metreküplük hacme ulaşacak. Doğalgazdaki tecrübe ve kaliteli hizmeti elektrik sağlamada da en iyi hizmeti götüreceğiz” dedi.

Uzun, aylık elektrik kullanımı en az 150 lira üzerinde olan konut ve ticari işletmelere elektrik sağlamak üzere altyapısını ve hizmet ağını kurduğunu, Enerya’dan hizmet alacak müşterilerine yıl içinde yüzde 10’a yakın bir indirim gibi imkanlar saylayacaklarını bildirdi.

Aslan Uzun, “Enerya, abonelerin kullanım durumuna göre mevcut faturalarındaki elektrik net birim fiyatından daha cazip bir teklif sunacak. Doğalgaz dağıtımı yaptığımız şehirlerde müşterilerimiz, aynı ödeme noktasından hem elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyebilecekler. Ayrı ayrı yerlere ödeme yapmakla vakit kaybetmeyecekler” diye konuştu.

 

“ELEKTRİK ARZINI SAĞLAMAYI GARANTİ EDİYORUZ”

Aslan Uzun “Enerya olarak hatlarda sıkıntı olmadığı sürece elektrik arzını sağlamayı garanti ediyoruz. Elektrik faturalarında tasarrufa gitmek ve daha kaliteli hizmet almak isteyen Antalyalıları Enerya Elektrik’e abone olmaya çağırıyoruz. Hiçbir ek ücret ödemeden her ayın 5’ine kadar Enerya’ya gelerek bir kimlik ile sözleşme imzalayan abonelere, bir sonraki ayın 1’inden itibaren elektrik verilecek. Sözleşme imzalanmasından itibaren mevcuttaki sistem devam edecek olup, artık elektrik faturası Enerya tarafından gönderilecek” diye konuştu.

MÜHÜBE DEMİRBAŞ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evlere çorba servisi

Evlere çorba servisi