Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Emeklilere Ek Ödeme Onayı: Yeni Yıl Öncesi Nakit Destek

Emeklilere Ek Ödeme Onayı: Yeni Yıl Öncesi Nakit Destek

SSK, Bağ-kur, Memur Emeklisi ve EYT Emeklisi ayrımı yapılmadan milyonlarca emekliye ek ödeme için onay verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emeklilere Ek Ödeme Onayı: Yeni Yıl Öncesi Nakit Destek
KAYNAK: Haber Merkezi

SSK, Bağ-kur, Memur Emeklisi ve EYT Emeklisi ayrımı yapılmadan milyonlarca emekliye ek ödeme için onay verildi. Yılbaşına sayılı günler kala nakit ihtiyacı olan emekliler için bu haber adeta bir bayram havası yarattı.

Kamu Bankalarından Destek 

Emeklilere verilecek ek ödeme hamlesi için Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank’tan resmen onay çıktı. Bankaların kampanyasından yararlanarak nakit sıkıntısı yaşayan emekliler, T.C kimlikleri ile başvurmaları durumunda ek ödeme fırsatından yararlanabilecek.

50 Bin TL Nakit Destek 

Nakit sıkıntısı çeken emekliler, kamu bankalarına T.C. kimlik kartı ile başvurması gerekiyor. Başvurunun gerçekleşmesinin ardından ek bir başvuru şartı aranmadan 50 bin TL nakit destek ödemesi yapılıyor.

Kampanyanın Bitmesine Sayılı Günler Kaldı 

Emekliye özel gerçekleştirilen kredi paketi kampanyasında düşük faizli kredi desteğinden yararlanmak isteyen milyonlarca emekliye 36 ay vadeli paylaşılıyor. Üst limitin 50.000 TL olduğu kampanyada düşük faizli kredi kullanan emekliler, 3 ay ödemelerini erteleme fırsatından yararlanabiliyor. Nakit ihtiyacı bulunan emeklilere özel gerçekleştirilen kampanyaya katılım için sayılı gün kalırken son başvurular 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AYM'den Can Atalay kararı!

AYM'den Can Atalay kararı!