Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi “Ekonomik istikrarsızlık üyeleri olumsuz etkiliyor”

“Ekonomik istikrarsızlık üyeleri olumsuz etkiliyor”

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, ekonomide yaşanan istikrarsızlığın Oda üyelerini olumsuz etkilediği belirterek “üye aidatlarımızı mevzuatın bize sunduğu en asgari oranda tutuyoruz” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Ekonomik istikrarsızlık üyeleri olumsuz etkiliyor”

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 9 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan seçimlere yönelik kampanya çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçimlerde ekip olarak mavi listelerde olacaklarını kaydeden Başkan Güngör,  mavi listelerde Oda üyelerinin oylarına talip olduklarını söyledi.

 

“PROJELERİMİZ HAYATLA UYUMLUDUR”

 

Hazırladıkları projeler ile Manavgat ekonomisini daha da büyütmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Güngör, “Yaptığımız projelerimizi MATSO görev tanımı ve yetki alanı içerisinde yapıyoruz. Hazırladığımız projelerimiz hayatın gerçekleriyle uyumludur. Göreve devam ettiğimiz durumda en kısa sürede gerçekleştirebileceğimiz projelerdir”


“ÖNCE İNSAN”

“Son yıllarda yaşadığımız ekonomik istikrarsızlığın olumsuz etkilerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu durumun gereği olarak, üye aidatlarımızı mevzuatın bize sunduğu asgari oranda tutuyoruz. MATSO; 5174 sayılı kanun kapsamında kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip, kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşudur. Belirlenen bir çerçeve dahilinde faaliyet yürütür. Canınızın istediği gibi, proje yapıp uygulayamazsınız.  Üye aidatlarının düşürüleceğine dair seçim ortamında verilen vaatler, gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerdir. Bağlı olduğumuz kanun, üye aidatlarımızın alt limitini ve üst limitini belirlemiştir. Keşke imkanımız olsa da, aidatları daha da düşürebilsek. Çünkü bizim anlayışımız, önce insanı düşünen, üyelerimizi düşünen anlayıştır” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Yaşamın kaynağı sudur”

“Yaşamın kaynağı sudur”