Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Dolar ve euro güne nasıl başladı?

Dolar ve euro güne nasıl başladı?

İstanbul serbest piyasada dolar 28,9230 liradan, euro 31,1270 liradan güne başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dolar ve euro güne nasıl başladı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Serbest piyasada Euro, dünkü 28.9210 lira satış fiyatının üzerinde 31.1250 liradan alıcı buluyor. Doların dünkü satış fiyatı 28.9260 lira olarak gerçekleşirken, Euro ise 31.2490 lira olmuştu.

Küresel Ekonomik Gelişmeler:

Küresel piyasalarda belirsizlikler devam ediyor. ABD'deki iş gücü piyasasındaki soğuma sinyalleri, Fed'in şahin para politikasının sona erdiği beklentilerini güçlendiriyor. Analistlere göre, ABD'de çalışanların ücret artış hızındaki yavaşlama endişe yaratıyor. Avrupa'da dün alış ağırlıklı bir seyir öne çıkarken, bugün Avro Bölgesi'nde büyüme verileri takip edilecek.

Döviz Kurları ve Piyasalar:

Euro/Dolar paritesi, bugün yedinci işlem gününde düşüş eğilimini sürdürerek 1.0760 seviyesinde bulunuyor. Asya piyasalarında, Çin ekonomisine ilişkin endişeler nedeniyle negatif bir seyir hakim.

Çin Ekonomisi ve Moody's Kararı:

Moody's'in Çin'in kredi notunu düşürmesi, ekonomik etkileriyle birlikte sıcaklığını koruyor. Ülkenin borç yükü endişeleri gündemde.

Beklenen Ekonomik Veriler:

Bugün, yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri takip edilecek. Yurt dışında ise Almanya'da fabrika siparişleri, Avro Bölgesi'nde 3. çeyrek GSYH, ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvuruları ve toptan eşya stokları verileri açıklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dua Lipa telefon numarasını paylaştı!

Dua Lipa telefon numarasını paylaştı!