Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Çiftçilere araç muayenesinde büyük kolaylık

Çiftçilere araç muayenesinde büyük kolaylık

Ziraat Odası, Gezici Araç Muayene İstasyonu getirip çiftçilerin traktörlerinin yıllık muayenesini yapmalarını sağladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çiftçilere araç muayenesinde büyük kolaylık
KAYNAK: İHA

Türkiye'de periyodik araç muayenesini şehir merkezine gitmeden yapmak isteyen çiftçilere destek olan  Yüreğir Ziraat Odası, Gezici Araç Muayene İstasyonu'nu Doğankent Kültür Merkezi'ne taşıdı. Bu uygulama sayesinde çiftçiler, traktörlerinin yıllık muayenesini zaman ve yakıt harcamadan gerçekleştirebiliyor.

Çiftçilere Araç Muayenesinde Büyük Kolaylık

Adana'da Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, traktör muayenesi için şehir merkezine gidip gelmenin çiftçilerin işlerini aksattığını belirterek, bu sorunu çözmek amacıyla Gezici Araç Muayene İstasyonu uygulamasını hayata geçirdiklerini ifade etti. Doğan, özellikle birden fazla traktöre sahip çiftçilerin yoğun zirai faaliyetleri nedeniyle araç muayene işlemlerine zaman ayırmakta zorlandıklarına dikkat çekti.

Çiftçilere Araç Muayenesinde Büyük Kolaylık

Gezici Araç Muayene İstasyonu'nun bu yıl Doğankent Mahallesi, Doğankent Kültür Merkezi'nde konuşlandırıldığını söyleyen Doğan, çiftçileri bilgilendirdiklerini ve muayene öncesinde gerekli önlemleri aldıklarını vurguladı. Çiftçilerin işlerini aksatmamayı hedeflediklerini dile getiren Doğan, bu uygulamanın bundan sonraki dönemlerde farklı mahallelerde de devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak'ta Tekir Kedi Kan Bağışıyla Hayata Döndü

Zonguldak'ta Tekir Kedi Kan Bağışıyla Hayata Döndü