Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısının planlandığını ve en kısa sürede açıklama yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Asgari Ücret Tespit Komitesi Hazırlıkları Devam Ediyor

Bakan Işıkhan, gazetecilerin asgari ücretle ilgili 3. toplantı ne zaman sorusuna, "Henüz toplantı için kesin bir karar alınmadı. Ekipler teknik analizler üzerinde çalışıyor. Analizler tamamlandıktan sonra kamu, özel ve işveren temsilcilerinin de katıldığı komitemizin toplantısını bu hafta içinde gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz" şeklinde cevap verdi.

Asgari Ücret Kesinleşti mi?

Bakan Işıkhan, "Bir rakam var mı?" sorusuna, "Şu an için belirli bir rakamımız yok. Asgari Ücret Tespit Komitesine haksızlık etmemek adına şu an bir rakam paylaşamayız. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Karar alındığında ise 3 taraf olarak bir araya gelip açıklamayı yapacağız" dedi.

Çalışan Emeklilere İkramiye Hazırlıkları Tamam

Bakan Işıkhan, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesine ilişkin ise, "Bakanlık olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Resmi gazeteye çıkar çıkmaz, hazırlıklarımızı en kısa sürede açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı İlkin Aydın ile sözleşme tazeledi

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı İlkin Aydın ile sözleşme tazeledi