Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi AOSB Bölge Müdürü Akpınar: Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz

AOSB Bölge Müdürü Akpınar: Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz

OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunan Adana Organize Sanayi Bölgesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), yenilikçi ve sosyal bir Organize Sanayi Bölgesi olarak, işbirliğinin gücünden faydalanmak üzere İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ekibini ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda her iki bölgenin stratejik hedefleri, sektörel dinamikleri ve potansiyel iş birliği fırsatları ele alındı.

Toplantıda İş Birliği Fırsatları Görüşüldü

İstanbul Anadolu Yakası OSB Bölge Müdürü Ayla Dev ve ekibi, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve birim yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıda her iki bölgenin sahip olduğu potansiyel iş birliği fırsatları, stratejik hedefleri ve sektörel dinamikleri detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Aosb Bölge Müdürü Akpınar Yenilikçi Bir Osb Olarak, Sinerjiyi Önemsiyoruz

AOSB'de İncelemeler ve Tanıtımlar Gerçekleştirildi

Heyet, toplantının ardından AOSB'de çeşitli alanlarda yapılan incelemelere katıldı. Elektrik dağıtım şebekesini 7/24 izleme imkanı sunan SCADA sistemi, bölge güvenliğini sağlayan İzleme ve Koordinasyon Merkezi, atık su, kullanma suyu, AOSB Beton Santrali, Yüreğir Devlet Hastanesi Semt Polikliniği gibi önemli noktaları yerinde inceleyen heyet, AOSB'nin sunduğu çeşitli hizmetleri yakından tanıma fırsatı buldu.

Bölge Müdürlerinden Karşılıklı Tebrik ve Teşekkür

Toplantının ardından İstanbul Anadolu Yakası OSB Bölge Müdürü Ayla Dev, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve ekibini fark yaratan hizmetlerinden dolayı tebrik ederek, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. İki bölge arasındaki iş birliği ve sinerjinin güçlenerek devam edeceği vurgulandı.

Aosb Bölge Müdürü Akpınar Yenilikçi Bir Osb Olarak, Sinerjiyi Önemsiyoruz

AOSB'den Yenilikçi Hizmetler ve Vizyon Paylaşımı

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, heyete bölgenin genel bilgilendirmesini yaparak, sundukları fark yaratan hizmetleri detaylandırdı. Akpınar, özellikle enerji, su ve beton gibi alanlarda sağladıkları hizmetlere vurgu yaparak, AOSB'nin ekonomik şartlarda kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla hizmet verdiğini ifade etti.

Sinerji ve İşbirliği Vurgusu

Akpınar, AOSB olarak yenilikçi bir OSB olduklarını belirterek, OSB'ler arası sinerjiyi büyütmek ve güçlendirmek adına kurumsal vizyonları birleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. İki OSB arasındaki karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımının önemine vurgu yaparak, iş birliğinin daha da artırılacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas buzlar altında: Termometreler eski 13 dereceyi gösterdi

Sivas buzlar altında: Termometreler eski 13 dereceyi gösterdi