Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi ALTIN UZMANI İSLAM MEMİŞ: BİR SABAH BATMA İHTİMALİNİZ ÇOK YÜKSEK

ALTIN UZMANI İSLAM MEMİŞ: BİR SABAH BATMA İHTİMALİNİZ ÇOK YÜKSEK

Para Piyasaları ve Altın Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan bir olası ekonomik çöküşü ve savaş senaryosunu açıkladı ve yatırımcılar uyardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ALTIN UZMANI İSLAM MEMİŞ: BİR SABAH BATMA İHTİMALİNİZ ÇOK YÜKSEK
KAYNAK: Haber Merkezi

Para Piyasaları ve Altın Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulunarak İsrail-Filistin savaşının piyasaları nasıl etkileyebileceği hakkında uyarılarda bulundu.

Memiş'in açıklamaları şu şekilde: "Bu savaş senaryosu ile ikinci çöküşe hazır mısınız? Küresel borsaların ansızın düştüğü, petrol fiyatlarının zirve yaptığı, altın ve gümüşün gerçek değerine ulaştığı bir çöküş senaryosunu göz önünde bulundurmalısınız. İçinde bulunduğumuz enflasyon dönemi için önceden Rusya-Ukrayna savaşı bahanesini kullanmışlardı, şimdi ise İsrail-Filistin savaşı gündemde. 'Büyük Reset' için ikinci bir çöküşe ihtiyaç duyuluyor gibi görünüyor. Bu senaryoya hazır olmalısınız."

Memiş, piyasalarda günlük veya aylık işlem yapanların dikkatli olmalarını ve döviz kurları, altın fiyatları ve borsa endeksleri gibi önemli göstergeleri yakından takip etmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, savaş sonrası piyasa fiyatlamalarının daha yeni başladığını ve bu dönemin belirsizliklerle dolu olduğunu vurguladı.

Dolar/TL, Avro/TL, gram altın, ons altın ve borsa endekslerindeki dalgalanmaların dikkate alınması gerektiğini ifade eden Memiş, yatırımcılara dikkatli ve bilinçli hareket etmelerini önerdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa’da ki senelerinin festivaline ambargo

Muratpaşa’da ki senelerinin festivaline ambargo