Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Altın kaplamalı zeytin satışa çıkarıldı

Altın kaplamalı zeytin satışa çıkarıldı

İstanbul'da zeytin ticareti yapan bir iş adamı, Gemlik ve İznik zeytinlerini yenilebilir altın tozu ile kaplayarak Ortadoğu'nun zenginlerine satışa sunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Altın kaplamalı zeytin satışa çıkarıldı
KAYNAK: İHA

İstanbul'da 30 yılı aşkın bir süredir zeytin ticaretiyle uğraşan Levent Usluer, Gemlik ve İznik zeytinlerini yenilebilir altın tozu ile kaplayarak yenilikçi bir ürün ortaya çıkardı.

Altın Kaplamalı Zeytin Patenti Aldı

Usluer, bu ürün için Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan patent alarak tescillettirdi. Zeytinlere altın kaplama uygulaması, zeytinlerin değerini artırmak ve daha sağlıklı bir gıda seçeneği sunmak amacıyla geliştirildi.

Ortadoğu'dan büyük ilgi

Levent Usluer'in ürettiği altın kaplamalı zeytin, özellikle Ortadoğu ülkeleri ve Arap şeyhlerinin ilgi odağı haline geldi. Zeytinlerin 24 adeti 300 dolardan satışa sunuluyor. Ürün, hem lezzeti hem de estetik sunumu ile yüksek talep görüyor. Usluer, bu yoğun talebe yetişmekte zorluk çektiklerini belirtti.

Altın kaplamalı zeytin ne kadar?

Altın kaplamalı zeytin üreticisi Levent Usluer, “Bursa'nın Gemlik ilçesinde zeytin sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda yenilebilir altın kaplama zeytin ürettik. Zeytinin kendi başına değerini artırarak, daha özel bir hale getirdik. Şu anda yurtdışından yoğun talepler alıyoruz, özellikle Arap ülkelerinden. Taleplere yetişmekte zorluk çekiyoruz. Ürünümüzün bir kutusunu 500 dolardan satışa sunuyoruz” dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amasya’da su alarmı! Sadece 10 günlük su kaldı

Amasya’da su alarmı! Sadece 10 günlük su kaldı