Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi AHES GYO'nun halka arz büyüklüğü 1,26 milyar TL ulaştı

AHES GYO'nun halka arz büyüklüğü 1,26 milyar TL ulaştı

AHES Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., paylarının halka arzında 1,26 milyar TL büyüklüğünde önemli bir başarı elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AHES GYO'nun halka arz büyüklüğü 1,26 milyar TL ulaştı
KAYNAK: Haber Merkezi

AHES Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., paylarının halka arzında önemli bir başarıya imza attı. "Sabit Fiyatla Talep Toplama" yöntemiyle gerçekleştirilen halka arz işlemleri, 21 – 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapıldı. Halka arzın toplam büyüklüğü ise 1,26 milyar TL olarak kaydedildi.

Halk Yatırım tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, halka arzda birim fiyat 25,20 TL olarak belirlenirken, toplamda 50 milyon TL nominal değerli hisse senedi halka arz edildi. Bu detaylar, yatırımcıların ilgisini çekti ve talep toplama süreci oldukça verimli geçti.

Yatırımcı Talepleri: İç Pazar Yükselişte

Açıklamanın devamında, yurt içi bireysel yatırımcılardan gelen talebin, nihai tahsisat tutarının yaklaşık 1,23 katı olduğu belirtildi. Yurt içi kurumsal yatırımcılardan ise yaklaşık 3,70 katı oranında talep geldi. Bu yüksek talepler, yatırımcıların AHES Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin paylarına olan ilgisinin büyük olduğunu gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Kozan'da ceviz hasadı geleneksel yöntemlerle başladı

Adana Kozan'da ceviz hasadı geleneksel yöntemlerle başladı