Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi 43 İlde Hazine Arazileri: 5 Yıl Vergi Muafiyetiyle Uygun Fiyatlarla Tapu Sahibi Olma Fırsatı

43 İlde Hazine Arazileri: 5 Yıl Vergi Muafiyetiyle Uygun Fiyatlarla Tapu Sahibi Olma Fırsatı

Milli Emlak tarafından sunulan bir fırsatla, devlete ait hazine arazileri üzerinde yatırım yapmak isteyenler için 43 ilde uygun fiyatlarla tapu sahibi olma fırsatı başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
43 İlde Hazine Arazileri: 5 Yıl Vergi Muafiyetiyle Uygun Fiyatlarla Tapu Sahibi Olma Fırsatı

Milli Emlak tarafından sunulan bir fırsatla, devlete ait hazine arazileri üzerinde yatırım yapmak isteyenler için 43 ilde uygun fiyatlarla tapu sahibi olma fırsatı başladı. Bu fırsat, 5 yıl emlak vergisi muafiyeti sunuyor.

Yatırımcılara Büyük Avantajlar

Yükselen konut fiyatlarına karşı bir alternatif olarak düşünülen bu adım, arsa yatırımı yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Özellikle TOKİ tarafından sunulan ucuz arsaların ardından, şimdi de Milli Emlak Genel Müdürlüğü, devlete ait hazine arazilerini yatırımcılara sunuyor.

Ödeme İmkanları ve İndirimler

Hazine arazileri için yapılan alımlarda, 5 sene emlak vergisi muafiyeti ve 24 ay taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Devlet, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim olanağı sağlarken, taksitli ödemeler de mümkün hale getiriliyor.

Başvurular ve Detaylar

Hazine arazilerinin satışı için başvurular, Milli Emlak’ın resmi internet sitesi olan milliemlak.gov.tr üzerinden gerçekleştiriliyor. Her arsa ilanında satış şartları, fiyatı, ihale tarihi ve iletişim bilgileri gibi detaylar yer alıyor. Bu fırsatla yatırım yapmak isteyenler, ilgili internet sitesinden gerekli bilgilere ulaşarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu İlçenin Taşı Toprağı Altın!

Bu İlçenin Taşı Toprağı Altın!