Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi 29 Ekim’e görkemli kutlamalar

29 Ekim’e görkemli kutlamalar

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 91. Yılında Antalya’da çeşitli kutlamalar gerçekleşecek. 28 Ekim Salı günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak olan 91.Yıl etkinlikleri kapsamında Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliği

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
29 Ekim’e görkemli kutlamalar

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 91. Yılında Antalya’da çeşitli kutlamalar gerçekleşecek. 28 Ekim Salı günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak olan 91.Yıl etkinlikleri kapsamında Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde fener alayı ve Kıraç  konseri düzenlenecek..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91.yıldönümü Antalya’da çeşitli etkinlikle kutlanacak. Antalya Valiliği’nce hazırlanan  programa göre, 28 Ekim Salı günü saat 13’00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak kutlamaları, 29 Ekim’de sabah 09:45’te Valilik makamında tebrik kabulleri ile devam edecek. Aynı gün saat 10:00’da Cumhuriyet Caddesi’nde, Antalya Valisi Muammer Türker, 3. Piyade Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılacağı resmi geçit töreni yapılacak.

29 EKİM’DE MURATPAŞA BELEDİYESİ

Antalya Muratpaşa Belediyesi ise kutlamalara spor etkinlikleri ile başlıyor. 20-31 Ekim günlerinde 17:30-20:00 saatleri arasında Çağlayan Spor Tesisinde, Muratpaşa Belediyesi Müdürlükleri arasında ‘Cumhuriyet Futbol Turnuvası’ düzenliyor. 25-26 Ekim’de 09:00-20:00 saatleri arasında Süleyman Evcilmen Spor Salonunda Cumhuriyet’in 91. Yılı ‘Satranç Turnuvası’ il devam edecek.

MURATPAŞA’DAN FENER ALAYI

Son yıllarda Büyükşehir Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarının (STK) ortaklaşa düzenlediği ‘Fener Alayını’ Bu yıl Antalya Muratpaşa Belediyesi gerçekleştiriyor. STK’ların her yıl olduğu gibi bu yıl da STK’ların yoğun katılımı bekleniyor. 28 Ekim 2014 tarihinde saat 19:00’da Beach Park Varyant girişinden başlayarak, Cumhuriyet Meydanı’na yapılacak yürüyüşün ardından, Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü sanatçı Kıraç ile ‘Cumhuriyet Konseri’ verileceği kaydedildi.

Ayrıca Muratpaşa Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının akabinde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü’nün de Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21:00’da ‘Üç Destan’ isimli ‘Cumhuriyet Konseri’ verileceği bildirildi.

CUMHURİYET KOŞUSU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ise; 28 Ekim saat 10:00’da Döşemealtı Kros Parkuru’nda ‘Cumhuriyet Koşusu Kros Yarışmaları’ düzenleniyor. 25-26 Ekim’de saat 10:00’da Cumhuriyet’in 91. Yılı kapsamında Depoo AVM Satranç Salonu’nda ‘Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’, 29 Ekim 2014 Çarşamba günü ise, Setur Marina’da ‘Zafer Kupası Yelken Yarışları’ düzenleniyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Valiliğin yayınladığı programda Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 91. Yılı kapsamında 29 Ekim Çarsamba günü saat 20:45’te ‘Havai Fişek Gösterisi’ yapılacağı belirtildi. Gösteri Akra Barut Oteli yanında yapılacağı da bildirildi. MÜHÜBE DEMİRBAŞ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’nın istediği oldu

Antalya’nın istediği oldu