Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Varşova Merkezinde Bulunan Kullanılmayan Binada 4 Cansız Beden Bulundu

Varşova Merkezinde Bulunan Kullanılmayan Binada 4 Cansız Beden Bulundu

Varşova'nın merkezinde bulunan kullanılmayan bir binada yapılan ihbar sonucunda 4 erkek cansız bedeni bulundu. Polis, olayla ilgili 7 kişiyi gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Varşova Merkezinde Bulunan Kullanılmayan Binada 4 Cansız Beden Bulundu
KAYNAK: İHA

Varşova'nın merkezindeki Grzybowska Sokak'ta yer alan kullanılmayan bir binada, polis tarafından yapılan bir ihbar sonucunda 4 erkek cesedi bulundu.

Polis ekipleri, yıkımı bekleyen binada yaptıkları araştırmalar neticesinde 4 erkeğin cesedine ulaştı. Cansız bedenlerden ikisi farklı dairelere gömülü halde bulunurken, diğer ikisi tavan arasında ve bodrum katında bulundu. Cansız bedenilerin büyük bir kısmı çürümüş durumdaydı ve adli tıp incelemesi için götürüldü. Olayla ilgili olarak 3'ü kadın olmak üzere toplamda 7 kişi gözaltına alındı.

Bir Zanlı Suçunu Kabul Etti

Varşova Bölge Savcılığı Sözcüsü Szymon Banna, olayı doğrulayarak, gözaltına alınan kişiler arasında Ukrayna vatandaşlarının da bulunduğunu belirtti. 34 yaşındaki Ukrayna vatandaşı Andrij S., sorgusunda cinayetleri işlediğini kabul etti. Ancak, cinayetlerin nedeni hakkında susma hakkını kullandı. Andrij S., adam öldürmek suçlamasıyla tutuklandı. Diğer 6 kişi ise cinayetleri bildikleri halde yetkililere haber vermemek suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Niğde-Kayseri Yolunda Dolu ve Sağanak Yağışın Yarattığı Zincirleme Kaza: 8 Yaralı

Niğde-Kayseri Yolunda Dolu ve Sağanak Yağışın Yarattığı Zincirleme Kaza: 8 Yaralı