Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Ukrayna Rusya'ya Drone Saldırısında Bulundu: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ukrayna Rusya'ya Drone Saldırısında Bulundu: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Rusya, Ukrayna’nın gece boyunca düzenlediği dron saldırılarında 46 yaşındaki bir kadının hayatını kaybettiğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ukrayna Rusya'ya Drone Saldırısında Bulundu: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Rusya, Ukrayna tarafından düzenlenen dron saldırılarında 46 yaşındaki bir kadının hayatını kaybettiğini, 3 kişinin yaralandığını duyurdu. 

Moskova Oblastı Ramenskoye kentinde bir binada çıkan yangın sonucu yaşanan bu can kaybı, Rus yetkililer tarafından doğrulandı.

144 Dron Düşürüldü, 4 Havalimanında Uçuşlar Durduruldu

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna tarafından gönderilen 144 dronun hava savunma sistemleri tarafından düşürüldüğünü açıkladı. Bryansk, Moskova ve Kursk bölgelerinde yoğunlaşan saldırılar nedeniyle Moskova’daki 4 havalimanında uçuşlar geçici olarak askıya alındı. Rusya Havacılık İdaresi, Domodedovo, Zhukovsky ve Vnukovo havalimanlarında uçuşların tekrar başladığını bildirdi.

Moskova Valisi: 46 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti

Moskova Valisi Andrei Vorobyov, saldırının ardından Ramenskoye kentinde bir yangın çıktığını ve 46 yaşındaki bir kadının yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin yaralandığını ve 43 kişinin tahliye edildiğini belirtti. Vorobyov, dron saldırılarıyla ilgili acil önlemlerin alındığını da ekledi.

Donetsk'te Rus Güçleri İlerliyor

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde 3 köyde kontrolü ele geçirdiklerini ve Krasnohorivka kasabasının "kurtarıldığını" duyurdu. Saldırılara ilişkin Ukrayna tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ukrayna: 36 Shahed Dronu Düşürüldü

Ukrayna, Rusya’nın fırlattığı 46 Shahed tipi drondan 36'sını Kiev, Odesa, Herson, Sumi, Harkov ve Poltava kentlerinde düşürdüklerini açıkladı. Ayrıca Rusya'nın Iskander-M balistik füzesi ve Kh-31 havadan karaya füzesi ile de saldırılar gerçekleştirdiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzurum'da 16 kişiye alkol cezası!

Erzurum'da 16 kişiye alkol cezası!