Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Netanyahu'dan Erdoğan'a sert sözler: Kendisi Türkiye'deki köyleri bombaladı ondan ders alacak değiliz!

Netanyahu'dan Erdoğan'a sert sözler: Kendisi Türkiye'deki köyleri bombaladı ondan ders alacak değiliz!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'İsrail bir terör devletidir' ifadesine verdiği yanıtta: 'Kendisi Türkiye içindeki köyleri bombaladı. Bu yüzden kendisinden ders alacak değiliz' şeklinde konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu'dan Erdoğan'a sert sözler: Kendisi Türkiye'deki köyleri bombaladı ondan ders alacak değiliz!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İsrail bir terör devletidir" ifadesine verdiği yanıtta, "Teröristleri destekleyen güçler var, ve bunlardan biri de Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan. Kendisi Türkiye içindeki köyleri bombaladı. Bu yüzden kendisinden ders alacak değiliz" şeklinde konuştu. Netanyahu'nun bu sözleri üzerine Dışişleri Bakanlığı ve AKP cephesinden tepki geldi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Recep Tayyip Erdoğan'ın "İsrail bir terör devletidir" ifadesine yanıtında, "Teröristleri destekleyen güçler var, ve bunlardan biri de Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan. İsrail'e terörist devlet diyor ama kendisi terörist Hamas'ı destekliyor" şeklinde konuştu. Netanyahu, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye içindeki Türk köylerini bombaladığını iddia etti ve "Bizler adalet ve hakikatten yana olanların yanında duruyoruz" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanlığı ve AKP'den sert tepki

Dışişleri Bakanlığı ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen'in Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanlığı da yazılı bir açıklama yaparak, "Gerçeklerin dile getirilmesinden rahatsız olan Binyamin Netanyahu'nun ve Eli Cohen'in, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkındaki asılsız iftiraları, kendi suçlarını örtemeyecektir." ifadesini kullanarak, "Dünya kamuoyunda derin infial uyandıran bu insanlık suçlarının azmettiricileri ve failleri er ya da geç yargılanacaklardır. Türkiye, Gazze'deki katliama karşı çıkmayı ve Filistin halkının haklı davasını desteklemeyi sürdürecektir" şeklinde belirtti.

netanyahu-dan-erdogan-a-kendisinden-ders-alacak-degiliz

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Minik Elene Trabzon'daki KTÜ Farabi Hastanesi'nde sağlığına kavuştu!

Minik Elene Trabzon'daki KTÜ Farabi Hastanesi'nde sağlığına kavuştu!