Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Netanyahu: 'Refah'taki saldırı trajik bir hata'

Netanyahu: 'Refah'taki saldırı trajik bir hata'

İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlenen saldırıyı 'trajik bir hata' olarak nitelendirerek açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu: 'Refah'taki saldırı trajik bir hata'
KAYNAK: İHA

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, Başbakan Binyamin Netanyahu dünkü parlamento oturumunda Refah'taki çadır kampına düzenlenen ve 45 kişinin ölümüne yol açan saldırıyı değerlendirdi.

Netanyahu, olayı 'trajik bir hata' olarak tanımlayarak, saldırının soruşturulacağını belirtti. Muhalefetin protestolarıyla kesilen konuşmasında Netanyahu, 'Refah'ta savaşçı olmayan yaklaşık 1 milyon kişiyi tahliye ettik ve savaşçı olmayanlara zarar vermemek için azami çaba göstermemize rağmen maalesef bir şeyler trajik bir şekilde yanlış gitti. Olayı araştırıyoruz ve sonuçlara ulaşacağız, çünkü bu bizim politikamız' dedi.

Protestolarla Karşılandı

Parlamentonun ziyaretçi bölümünde bulunan bir grup, İsrailli esirlerin fotoğraflarını taşıyarak, esirlerin serbest bırakılması talebiyle 'Şimdi' sloganları attı.

İsrail ordusu, dün akşam saatlerinde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Tal Al-Sultan Kampı'na saldırmış, olayda 45 kişi hayatını kaybetmiş ve 249 kişi yaralanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Astrolog Meral Güven savcılık kararıyla gözaltına alındı

Astrolog Meral Güven savcılık kararıyla gözaltına alındı