Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya LaLiga Maçında Lucas Ocampos'a Taraftar T*cizi

LaLiga Maçında Lucas Ocampos'a Taraftar T*cizi

Madrid'in Vallecas stadyumunda Pazartesi günü oynanan Rayo Vallecano-Sevilla maçında, Lucas Ocampos'u t*ciz eden bir taraftarın hareketi şok etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LaLiga Maçında Lucas Ocampos'a Taraftar T*cizi
KAYNAK: Haber Merkezi

Madrid'in Vallecas stadyumunda Pazartesi günü oynanan Rayo Vallecano-Sevilla maçında, Lucas Ocampos'u t*ciz eden bir taraftarın hareketi şok etti. Olay, Lucas Ocampos'un taç atışı sırasında yaşandı.

Sevilla'nın Arjantinli oyuncusu Ocampos, taç atışını yaparken ön sıralarda oturan bir Rayo Vallecano taraftarının parmaklarıyla t*cizine maruz kaldı. Ocampos, bu hareketi fark edince hemen arkasını dönüp taraftarı sert bir şekilde uyardı ve yaşananları maçın hakemi Hernández Maeso'ya aktardı.

Maç sonrasında konuşan Ocampos, "Umarım LaLiga tıpkı ırkçılık meselesinde olduğu gibi bunu da ciddiye alır. Rayo taraftarlarının hepsinin onun gibi olmadığını düşünüyorum, genellikle bize her zaman saygılı davranırlar. Maalesef dışarıda her zaman bir aptal vardır. Umarım bu olay başka maçlarda yaşanmaz çünkü eğer bu olay kadın futbolunda yaşanırsa neler olabileceğini hepimiz biliyoruz" şeklinde konuştu. Lucas Ocampos'un yaşadığı bu olay, futbolda taraftarların sporculara yönelik saygısız davranışlarının ne kadar ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'nin Müdahalesiyle Kosova'da Para Birimi Krizi Derinleşiyor

ABD'nin Müdahalesiyle Kosova'da Para Birimi Krizi Derinleşiyor