Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Karganın İsrail Bayrağı ile Amansız Mücadelesi

Karganın İsrail Bayrağı ile Amansız Mücadelesi

İsrail’in, Filistin’e yönelik saldırıları sürerken, bir karga İsrail Bayrağı’nı indirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü kısa sürede büyük ilgi topladı. İşte detaylı video ....

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İsrail’in Filistin’e yönelik bir çok savaş suçu işlediği çatışmalar sürerken, İsrail kontrol noktasında bir karganın İsrail Bayrağı üzerine konduğu görüldü. Karganın uzun uğraşlar sonucunda İsrail Bayrağı’nı yere attığı görülürken, video sosyal medyada büyük ilgi topladı.

İSRAİL - HAMAS SAVAŞI NASIL BAŞLAMIŞTI?

7 Ekim 2023 tarihinde paramiliter örgüt olan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından Aksa Tufanı Operasyon yapılarak İsrail geneline geniş çaplı bir saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası İsrail, Hamas için savaş ilanı kararı almış ve çıkan çatışmalarda en az  bin 400 İsrailli ve 3 bin 800 Filistinli olmak üzere 5.200'den fazla kişi ölmüş, 18.000'den fazla kişi yaralanmıştı.

1 milyon Gazzeli ve 500 bin  İsrail'li yerinden edilmişti. İsrail Yom Kippur Savaşı'ndan bu yana ilk defa savaş ilanı kararı almış, Gazze'ye büyük bir bombardıman yapılmıştı. Bu gelişmelerin üzerine Dünya liderlerinin ve ülkelerin konuya müdahil olması ile görüşmeler başlamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak'ta ABD Üssüne saldırı düzenlendi

Irak'ta ABD Üssüne saldırı düzenlendi